Eveniment-Social

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi premiaza peste 400 de elevi olimpici, precum si profesorii acestora

Publicat: 20 nov. 2018
1

Gala Excelentei in Educatie se desfasoara sub semnul Anului Centenar in ziua de 22 noiembrie 2018, incepand cu ora 12.00, la Universitatea AgronomicaIon Ionescu de la Brad", Iasi, in Aula Magna. Olimpicii ieseni care au obtinut distinctii la olimpiade internationale si nationale in anul scolar 2017-2018 vor fi premiati de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Primaria Municipiului Iasi siConsiliul Judetean Iasi fiind partenerii constanti ai Inspectoratul Scolar Judetean, organizatorul evenimentului, alaturi de Universitatea „Al. I. Cuza" si de Universitatea Agronomica „Ion Ionescu de la Brad".

Elevii vor primi diplome, medalii, plachete, carti, premii in obiecte electronice si in bani. Vor fi premiate, de asemenea, si proiectele educationale iesene de succes, cunoscute si apreciate la nivel national (competitii de anvergura, proiecte stiintifice si culturale). 

Momentul culminant al Galei va fi cu siguranta momentul in care se va acorda titlul Elevul anului unui tanar ce a obtinut rezultate remarcabile la olimpiadele si concursurile internationale.

"Premierea elevilor olimpici si a profesorilor mentori este un prilej de a le arata aprecierea si consideratia noastra, in cadrul unei festivitati publice de mare amploare, devenita o traditie pentru scoala ieseana. Este un moment incarcat de emotie, de valorizare a performantei, un eveniment pregatit cu atentie de catre echipa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi." a subliniat prof. dr. Genoveva Aurelia FARCAS, Inspector Scolar General.

In noul numar al Revistei Excelsior ce va fi lansat cu aceasta ocazie sunt mentionati toti olimpicii ieseni, precum si cei care au obtinut premii si distinctii la concursuri internationale si nationale in anul scolar 2017-2018.

Culorile Centenarului este titlul generic care reuneste momentele artistice cuprinse in cadrul evenimentul: microrecitalul sustinut de Ansamblul „Theodor T. Burada" al Universitatii de Arte „George Enescu" Iasi, secventele muzicale in interpretarea corurilor reunite ale Seminarului Teologic Ortodox „Sfantul Vasile cel Mare" Iasi si Colegiului National de Arta „Octav Bancila" Iasi, precum si traditionala expozitie de arta plastica a elevilor si profesorilor de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila" Iasi.

Gala Excelentei in Educatie este cel mai important eveniment educational organizat anual de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Manifestarea este sustinuta de numerosi sponsori, care au aratat de-a lungul timpului ca apreciaza performanta si succesul in educatie: BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE, S.C. ANTIBIOTICE S.A., S.C. LIDANA COM S.A., CONEST S.A., FERMADOR, S.C. COTNARI S.A., BUILD CORP DEVELOPMENT S.R.L. IASI, CARREFOUR FELICIA, QUARTZ MATRIX, ORANGE ROMANIA, TELEKOM COMMUNICATIONS, POLIROM IASI si DOMIGHIAN'S PARK POPRICANI. 

Adauga un comentariu