Eveniment-Social

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi premiaza peste 400 de elevi olimpici, precum si profesorii acestora

Publicat: 20 nov. 2018
1

Gala Excelentei în Educatie se desfasoara sub semnul Anului Centenar în ziua de 22 noiembrie 2018, începând cu ora 12:00, la Universitatea Agronomica (USAMV)" Ion Ionescu" de la Brad, Iasi, în Aula Magna.

Olimpicii ieseni care au obtinut distinctii la olimpiade internationale si nationale în anul scolar 2017-2018 vor fi premiati de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Primaria Municipiului (PMI) Iasi si Consiliul Judetean Iasi (CJI) fiind partenerii constanti ai Inspectoratul Scolar Judetean, organizatorul evenimentului, alaturi de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) si de USAMV.

Citeste si: O noua Gala a Excelentei in Educatia ieseana. Cei mai buni elevi vor fi premiati

Elevii vor primi diplome, medalii, plachete, carti, premii în obiecte electronice si în bani. Vor fi premiate, de asemenea, si proiectele educationale iesene de succes, cunoscute si apreciate la nivel national (competitii de anvergura, proiecte stiintifice si culturale). Momentul culminant al Galei va fi cu siguranta cel în care se va acorda titlul "Elevul Anului" unui tânar ce a obtinut rezultate remarcabile la olimpiadele si concursurile internationale.

Citeste si: EXCLUSIV! Momente emotionante la Gala Excelentei in Educatie. Sefa ISJ Iasi a transmis un mesaj special unui respectabil profesor – FOTO

"Premierea elevilor olimpici si a profesorilor mentori este un prilej de a le arata aprecierea si consideratia noastra, în cadrul unei festivitati publice de mare amploare, devenita o traditie pentru Scoala ieseana. Este un moment încarcat de emotie, de valorizare a performantei, un eveniment pregatit cu atentie de catre echipa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi", a subliniat prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas, sefa ISJ.

Citeste si: Gala Excelentei in Educatie, marele eveniment al ANULUI, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean IASI

Pe de alta parte, in noul numar al Revistei "Excelsior", care va fi lansat cu aceasta ocazie, sunt mentionati toti olimpicii ieseni, precum si cei care au obtinut premii si distinctii la concursuri internationale si nationale în anul scolar 2017-2018. "Culorile Centenarului" este titlul generic care reuneste momentele artistice cuprinse în cadrul evenimentul: microrecitalul sustinut de Ansamblul "Theodor T. Burada" al Universitatii Nationale de Arte "George Enescu" (UNAGE) Iasi, secventele muzicale în interpretarea corurilor reunite ale Seminarului Teologic Ortodox "Sfântul Vasile cel Mare" Iasi si Colegiului National de Arta "Octav Bancila" Iasi, precum si traditionala expozitie de Arta plastica a elevilor si profesorilor de la Colegiul "Bancila".

Gala Excelentei în Educatie este cel mai important eveniment educational organizat anual de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Manifestarea este sustinuta de numerosi sponsori

Adauga un comentariu