Eveniment-Social

Inspectorul general Camelia Gavrila acuza ilegalitatile de la Clubul Unirea sunt musamalizate de parlamentari ieseni

Publicat: 04 feb. 1999

Conflictul dintre Clubul Scolar Sportiv Unirea si Inspectoratul Scolar Judetean nu s-a incheiat.

Dupa cum afirma Camelia Gavrila, inspector general al ISJ Iasi, contractul ilegal de inchiriere, incheiat intre unitatea respectiva si patronul Discotecii XXL este sustinut de parlamentari ieseni. „Se fac in continuare presiuni de sustinere a contractului respectiv, presiuni facute de niste senatori ieseni si conduceri ai unor institutii descentralizate. Nu inteleg daca exista atata sustinere, problema nu este mutata la nivel de Senat”, a declarat Camelia Gavrila, fara insa a divulga numele celor care incearca din rasputeri sa musamalizeze ilegalitatea.

In urma cu cateva luni, Clubul Scolar Sportiv Unirea a incheiat un contract de inchiriere cu patronul Discotecii XXL, Andrei Panaitescu, care este ginerele procurorului Dan Badarau. Fara nici o baza legala, Viorel Hudac, directorul Clubului Scolar Sportiv Unirea a inchiriat un spatiu care nu apartinea unitatii pe care o conduce si nici ISJ. Terenul de tenis si sala de sport au fost date de catre Primarie Universitatii de Arte „George Enescu”, printr-un act de concesionare. Ilegalitatea comisa de directorul Hudac a fost imediat sanctionata de ISJ, prin demiterea lui Viorel Hudac din functia de director. Revoltati de acesta decizie, profesorii de la Clubul Scolar Sportiv Unirea au incercat la vremea respectiva sa declanseze o greva generala, anihilata la interventia organizatiei sindicale judetene.

Ignorand sanctiunea primita, Viorel Hudac si-a depus dosarul pentru postul de director, scos de ISJ la concursul care se desfasoara in aceste zile. „Dosarul a fost respins fara nici o problema. Fostul directorul a fost deja sanctionat in acest an scolar si deci nu are nici un drept sa se prezinte la examen. Daca nimeni nu va lua concursul, il vom numi pe ajdunct, director plin cu delegatie”, a mai precizat Camelia Gavrila.loading...

Adauga un comentariu