Eveniment-Social

Inspectorul școlar general al IȘJ Iași a relatat despre începerea noului an școlar 2020-2021 în condiții de Covid-19, resursa umană, managementul instituțional, dar și despre realitățile educaționale, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 15 sept. 2020
prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi a venit în Studioul BZI LIVE

Marţi, 15 septembrie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată cea mai aşteptată emisiune pe Educaţie! Invitata specială este prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi. Alături de domnia sa au fost abordate aspecte şi teme extrem de importante şi utile legate de: începerea noului an şcolar 2020-2021 în condiţii de COVID-19, pregătirea procesului educaţional din perspectiva sanitară, a infrastructurii, resursei umane şi managementului instituţional.

De asemenea, prof. dr. Genoveva Aurelia Fărcaş, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean a oferit toate lămuririle pentru părinţi, profesori şi elevi ce sunt legate de realităţile educaţionale din acest an şcolar. De precizat că, în judeţul Iaşi sunt 602 şcoli cu personalitate juridică. Din acestea sunt 353 de şcoli cuprinse în scenariul verde (59,63 la sută), alte 242 de şcoli sunt în scenariul galben (39,86 la sută), iar 7 şcoli (toate din comună Bivolari) sunt în scenariul roşu (1,16 la sută).

 

Comentarii
  • A explicat cumva stimata Doamna inspector faptul ca profesorul care a luat, in 2020, prima medie pe judetul IASI la definitivat si-a gasit post de professor(de limba romana) la ….. Vaslui. Si nu in municipiu ci in satul Racovita, com. Garceni. In IASI cica nu „au fost scoase” posturi la definitivat. Asa ne promovam valorile? In IASI educam copiii cu suplinitori si NUMARUL 1 pe 2020 trebuie sa plece la Garceni, VS?
    Sper ca macar acum sa analizeze stimata doamna aceasta situatie.

Adauga un comentariu