Internet

Instagram introduce noi reguli la postare

Publicat: 24 apr. 2012
5

Daca in urma cu cateva saptamani Pinterest introducea noi reguli legate de continutul care poate fi postat pe site-ul de socializare, acum a veni timpul ca Instagram sa mearga pe aceeasi pasi.

Ca o prima schimbare dupa achizitia Instagram de catre Facebook, noul set de reguli referitoare la comunitate interzice „conturi, imagini sau taguri dedicate glorificarii, promovarii sau incurajarii actelor de auto flagelare„. Legat de acest subiect, pe blogul Instagram a fost mentionat ca noile reguli au ca scop mentinerea unei atitudini pozitive si sanatoase in intreaga comunitate. De la noile reguli exista insa si o exceptie, referitoare la conturile care au fost create pentru a stimula dialogul constructiv si care atesta experiente personale de auto flagelare in care intentia este de recuperare din astfel de comportament si prin discutii deschise.

Pentru implementarea noului sistem, creatorii se bazeaza pe feedback-ul venit din partea comunitatii, care ar trebui sa identifice si sa raporteze continutul negativ. Tot ca urmare a noii politici a serviciului, vor fi dezactivate conturile care imbratiseaza si promoveaza anorexia, bulimia sau alte dereglari legate de alimentatie. Acelasi tratament il vor primi cei care vor sa-si faca rau singuri, sa se sinucida.

Cei care vor mentiona tag-uri legate de regulile mentionate mai sus, chiar si la poze care nu au legatura cu respectivele tag-uri, vor primi avertismente. In cazul celor cateva exceptii de la regula, oricine va incerca sa vizualizeze respectivul continut interpretabil va fi, de asemenea, avertizat printr-o intrebare de genul „Esti sigur ca vrei sa continui?”.

Adauga un comentariu