Software & Hardware

Instagram primeste un design nou pe Android

Publicat: 28 apr. 2016

Instagram nu a declarat nimic cu privire la un nou design al aplicatiei pentru Android, dar se pare ca tot mai multi utilizatori sunt surprinsi de aceasta schimbare.

Nu avem prea multe informatii la dispozitie, pentru ca Instagram, cel putin pentru moment, nu a anuntat nicio schimbare, lasand ca totul sa se intample de la sine. Se pare ca, aceasta schimbare nu are nicio legatura cu niciun update al aplicatiei in sine.

Imbunatatirile apar treptat si se pare ca vin direct din servere. Va intrebati care este fata noua a Instagram? Multi sunt de parere ca aplicatia foto avea nevoie de un aer nou, mai ales pentru ca, de multe ori lasa impresia ca a ramas tot in stilul anilor 2010.

Acum, vedem o interfata a utilizatorului in care predomina alb si negru, oferind astfel un aspect mult mai curat si mai placut vederii. De asemenea, utilizatorii au parte de iconite noi pentru controlul fotografiilor, asa cum putem observa din imaginile de mai jos.

Ei bine, ce parere aveti despre noul design Instagram? Este mai util si mai atractiv decat cel vechi? Cele 3 imagini de mai sus vin de pe 3 dispozitive Android diferite, dar acest lucru parca nici nu se observa. Ce alte schimbari ati mai sesizat la Instagram in ultima perioada? Scrieti-ne in sectiunea de comentarii de mai jos.loading...

Adauga un comentariu