Local

Institutul de Oncologie, la negocieri cu CJAS Iasi

Publicat: 13 apr. 2013
1

Astazi  conducerea Institutului de Oncologie a anuntat ca sunt programati pentru negocierile in vederea semnarii contractului-cadru 2013. Negocierile se vor purta pentru spitalizarea continua in sectia de paliatie pentru 20 de paturi, spitalizare de zi, servicii de chimioterapie, servicii paraclinice de zi si consultatii in ambulator.

Conducerea spitalului a confirmat ca vor duce negocieri dure pentru a obtine bani si pentru cele doua acceleratoare care vor fi puse in functiune pe parcursul acestui an.

Peste 800 de bolnavi beneficiaza in ambulator de servcii de radioterapie,  costurile unei singure sedinte fiind de 320 lei. Din luna mai se estimeaza ca vor fi peste 1300 de sedinte pe luna, motiv pentru care CJAS Iasi trebuie sa gaseasca solutii pentru continuitatea serviciilor oferite bolnavilor de cancer. „Stim ca acceleratorul de la Cluj este defect iar banii pot fi distribuiti pentru o perioada in spitalele in care acceleratoarele functioneaza la capacitate maxima”, a precizat Mirela Grosu, manager Institutul de Oncologie Iasi.

Comentarii
  • Nu este corect.Primul la negocieri trebuie sa fie nemaipomenitul expert DR.VOLOVAT si daca mai ramin ceva bani sa li se dea si la cei de la I.R.O.Nu poti lasa un fenomen ca inestimabilul VOLOVAT sa primeasca mai putin decit un prapadit de Institut Regional de Oncologie.

Adauga un comentariu