Mozaic muzical

Instrumentistul Ștefan Mustățea a murit. Este doliu în Ansamblul Folcloric „Doina Gorjului”

Publicat: 30 dec. 2020
Ștefan Mustățea la acordeon
Instrumentistul Ștefan Mustățea a murit la vârsta de 53 de ani.

Instrumentistul Ștefan Mustățea a murit la vârsta de 53 de ani. Artistul făcea parte din Ansamblul Folcloric „Doina Gorjului” şi fusese externat după ce a suferit de Covid-19. Bărbatul a stat internat o bună perioadă de timp la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, din cauza virusului SARS-CoV2.

La scurt timp după ce a ajuns alături de familia lui , Ștefan Mustățea a decedat.

Instrumentistul Ștefan Mustățea a murit

Instrumentistul din Ansamblul Folcloric „Doina Gorjului” a lăsat în urma să o soție și un băiat. Muzicianul va fi condus pe ultimul drum în ultima zi a anului, fiind înmormântat în Cimitirul Municipal din Târgu-Jiu.

Ștefan Mustățea fusese infectat cu SARS-CoV2 de două ori. Din cauza afecţiunilor pulmonare pe care acesta le avea, artistul a suferit de o formă mai gravă a bolii. La auzul veștii tragice, colegii de la Ansamblul „Doina Gorjului” au postat un mesaj emoționant și plin de durere pe pagina lor de Facebook.

” Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, împărtășim tuturor vestea tristă ce ne-a îngenunchiat în această dimineață: la numai 53 de ani, colegul și prietenul nostru DANIEL MUSTĂȚEA, FANE – așa cum îl știu toți câți l-au cunoscut, fără să ceară părerea nimănui, a părăsit „Doina Gorjului” spre a cânta, de astăzi înainte în Ceruri, alături de tatăl său, în ORCHESTRĂ ÎNGERILOR. O, Doamne, de ce ni l-ai luat?…

Venise în familia noastră încă din 2007, după ce activase în Fanfara Garnizoanei Târgu Jiu. Era un profesionist adevărat, asemenea tuturor absolvenților de școală militară de muzică. Avea un suflet mare cât muntele Parâng și-o generozitate cum rar ne este dat să întâlnim. Plângem cu toții și nu ne vine să credem că nu se mai poate face nimic decât să fim alături de familia sa și să-l rugăm pe Dumnezeu să-l odihnească în pace! „ , au scris cei de la Ansamblul Folcloric Doina Gorjului pe pagina lor de Facebook.

Ștefan Mustățea era şi membru al Fanfarei „Armonia” din Târgu Jiu

Instrumentistul Ștefan Mustățea a murit la vârsta de 53 de ani după ce a fost externat, fiind declarat vindecat de COVID-19. În acest an, muzicianula devenit și membru al Fanfarei „Armonia” din Târgu Jiu. Colegii din fanfara „Armonia” nau fost devastați de vestea primită și nu le vine să creadă că prietenul lor s-a stins din viață atât de devreme.

„Am fost devastat de vestea primită. Știam că este în spital cu unele probleme la plămâni, după ce suferise de COVID-19. Din ce am aflat, urma să plece săptămâna viitoare la o clinică din Târgu Mureș pentru a urma un tratament. Fane a fost un instrumentist desăvârșit, foarte apreciat de breasla noastră. A fost colegul nostru, atât la fanfara militară, dar, mai nou, și la fanfara «Armonia». A cântat alături de noi în vara trecută”, a declarat Gheorghe Enăştescu, liderul Fanfarei „Armonia”, potrivit igj.ro.

Soţul cântăreţei de muzica populara Marcela Fota a murit

Săptămâna nefastă şi pentru cântăreaţă de muzica populara Maracel Fota. Soţul artistei s-a stins din viaţă în urma unui infarct.

Partenerul de viață al cântăreței a făcut infarct chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Deşi a fost resuscitat minute în șir, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul ei anul trecut, în luna februarie, după 13 ani de relație. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

„În cursul acestei zile (28 decembrie), poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Adauga un comentariu