Video

Insula iepurilor vagabonzi. Un clip face senzatie pe internet – VIDEO

Publicat: 19 feb. 2014

Pe strazile Insulei Okunoshima din Japonia pot fi vazuti sute de iepuri. Turistii care ajung in acest colt de lume nu rateaza ocazia sa-i hraneasca.

Insula Okunoshima, din Japonia, este invadata de iepuri. Sute de iepuri pot fi vazuti pe stazile din aceasta insula. Turistii care ajung acolo nu rateaza ocazia sa-i hraneasca, noteaza Huffigton Post.

Un filmulet realizat ieri, in care apare o tanara care este urmarita de o turma de iepuri, a devenit viral la doar cateva ore de la postarea lui in mediul online. In acest interval de timp peste 73.000 de persoane au urmarit clipul numai pe YouTube.

Huffigton Post mai scrie ca pe Insula Okunoshima s-au adus in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial opt iepuri, care au fost folositi drept cobai si pe care s-a testat efectul gazului mustar, cunoscut si sub numele de iperita, una dintre cele mai puternice otravuri folosite in timpul razboiului. Potrivit sursei citate, Okunoshima mai este cunoscuta si sub numele de „Insula Iepurelui”, iar turistii care vin aici adora sa hraneasca aceste animale.loading...

Adauga un comentariu