Calatorii

Insula Ovidiu – Constanta

Publicat: 11 feb. 2012

Insula Ovidiu este amplasata pe lacul Siutghiol la 5.000m de malul statiunii Mamaia si 500m de cel al orasului Ovidiu, oferind momente de neuitat pentru turisti prin degustarile de vin si prin bucataria traditionala delicioasa. Complexul turistic are 20 de locuri de cazare pentru turisti, in 10 casute de 3 stele, fiecare dotate cu pat dublu, grup sanitar propiu, aer conditionat, televizor, cablu, minibar, tot aici fiind o terasa rustica de 100 locuri si un restaurant/gradina de vara de 500 locuri.

Clientii complexului Insula Ovidiu mai beneficiaza de o serie de facilitati, precum: loc special de bai de soare dotat cu paturi de plaja si umbrele, ponton pentru pescuit, loc de joaca pentru copii, loc de barbeque, amenajat intr-un mic amfiteatru din piatra, dotat cu gratar cu jar, servicii de internet, barci cu vasle, scuter pe apa, plimbari de agrement cu vaporasul sau salupa etc.

Accesul la complexul turistic se face cu patru ambarcatiuni (un vaporas si trei salupe), de la debarcaderul propriu al societatii.loading...

Adauga un comentariu