Eveniment-Social

Intalnire de gradul zero intre Dalkia, asociatii si firmele de repartitoare

Publicat: 17 sept. 2013
Editia PDF
11 Oct. 2019

Astazi are loc o intrevedere intre partile implicate in sistemul centralizat de termoficare al orasului. Dalkia Termo Iasi i-a convocat pe reprezentantii asociatiilor de proprietari si pe sefii locali ai firmelor de repartitoare intr-o discutie care are loc la Palatul Roznovanu. Aici vor fi puse la punct cateva detalii ce tin de sezonul de incalzire 2013-2014 care bate la usa.

„Vom avea o intalnire la Primarie cu reprezentantii firmelor de repartitoare si cei ai asociatiilor de proprietari si locatari din Iasi. Vom discuta si vom cauta solutii in asa fel incat acele anomalii aparute anii trecuti in facturi sa nu se mai repete”, spune Ana-Maria Icatoiu, director comercial Dalkia Termo Iasi.

In cursul zilei de luni, 16 septembrie, a ajuns la CET Holboca primul transport cu carbune necesar sezonului de incalzire. Ritmul de livrare va fi de circa 9.250 tone pe saptamana (5 navete a cate 1.850 tone), adica 40.000 de tone pe luna. Cantitatea contractata este de 120.000 de tone, care se adauga la cele peste 35.000 de tone ramase in stoc de anul trecut.loading...

Comentarii
  • Pai sigur ca sunt disperati, prostii se trezesc ca vine iarna si iar o sa-i usture la portofel. Populatie indolenta, astia au salarii de sute de milioane pe luna, din facturile masluite grosolan mina in mina cu Primaria si noi inca mai suntem fraierii lor? DEBRANSARE GENERALA ! Ia sa-i vezi cum pleaca cu coada intre picioarele lui Icatoiu si ramine si primaria fara spagi……atunci sa vezi dari in git …si dosare penale. Vedem cine mai face sedinte de lins pe urechi asociatii la Palatul Roznovanu !?

  • nu am centrala de 8 ani si nu am platit niciodata factura de caldura pt tevile care trec prin apartamentul meu , sa-mi taie caldura , eu nu ma nici o cerere in care eu solicit cadura de la ei, iar daca ei o au sa mi-o arate si mie sau sa ma dea in judecata , nici nu-mi bat capul ce fac vecinii care nu au centrala sa plateasca ei eu nu dau bani pe ceva ce nu am facut cerere.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit