Actualitate

Intalnire de taina in biroul lui Liviu Dragnea! Cu cine se intalneste seful PSD – UPDATE

Publicat: 22 iun. 2018

In aceste momente, in biroul lui Liviu Dragnea se desfasoara o intalnire cu mai multe personalitati din interiorul PSD.  Aceasta intalnire se petrece inaintea Comitetului Executiv, unde va fi decisa soarta lui Liviu Dragnea.

Oferta inedita la un restaurant dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Ce trebuie sa ceara clientii pentru a primi o reducere de 42%

In biroul lui Liviu Dragnea au intrat premierul Viorica Dancila, ministrul Apararii, Mihai Fifor, dar si lideri teritoriali precum liderul PSD Arges, Serban Valeca sau liderul PSD Suceava, Ion Stan. De asemenea, in biroul lui Dragnea se afla toti primarii de Sector din Capitala. UPDATE: Potrivit celor de la stiripesurse.ro in biroul lui Dragnea a intrat si Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

UPDATE: in biroul lui Dragnea au intrat senatorul PSD, Niculae Badalau, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dar si liderul PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

UPDATE: la intalnire participa si fostul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, dar si liderul PSD Dolj, Claudiu Manda.loading...

Adauga un comentariu