Local

Întâlnire de taină la PSD. Paul Stănescu a venit la Iași să discute cu primarii. Candidatul la primărie va fi desemnat în februarie – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 ian. 2020

Ieri, de ziua Unirii Principatelor Române, la Iași a avut loc o ședință a Comitetului Executiv Județean al PSD Iași. La aceasta a participat și Paul Stănescu, secretarul general al formațiunii politice. Deși la Iași era așteptat să ajungă și Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, acesta nu a mai venit în Capitala Moldovei. În cadrul întâlnirii avute la Iași, Stănescu a discutat și cu primarii formațiunii social-democrate din județul Iași. Primarii s-au arătat nemulțumiți de modul cum a fost condus partidul în ultimele luni și de faptul că formațiunea a pierdut foarte mult din acest punct de vedere. Stănescu a arătat că situația trebuie îmbunătățită și că formațiunea va învăța din greșelile trecutului.

„Au fost multe reproșuri. Sigur la nivel central s-au făcut niște greșeli în ultima perioadă, începând cu Liviu Dragnea, care a avut probleme cu justiția. Am marșat pe tema justiției și nu a adus nimic bun, iar electoratul ne-a taxat. Eu nu am fost de acord cu multe lucruri, însă nu asta e important. Democrația înseamnă vot și majoritatea a fost de acord cu anumite lucruri. Din păcate am primit două lovituri grele, atât la europarlamentare, cât și la prezidențiale „, a spus Paul Stănescu.

Sondaj pentru alegerile locale

Social-democrații au arătat și că se va face un sondaj intern până la jumătatea lunii februarie pentru a se decide candidatul la Primăria Iași. La Iași sunt mai multe persoane din filială incluse în acest sondaj intern pentru stabilirea candidatului la Palatul Roznovanu.

„Decizia va fi luată de filiala de la Iași. Se va face un sondaj și se va ști exact cine va fi”, a mai spus Paul Stănescu.

Acesta nu a spus și dacă edilul Mihai Chirica va reveni la PSD.

„Este o decizie a organizației PSD Iași. Mi se pare normal ca organizația să-și decidă soarta. Biroul Permanent de la Iași va trebui să răspundă”, a spus Stănescu.

În cadrul ședinței interne, s-a decis susținerea lui Maricel Popa, președintele organizației județene PSD Iași, la o candidatură pentru Biroul Permanent Național la congresul din februarie.loading...

Adauga un comentariu