Actualitate

Intalnire emotionanta a absolventilor de la Drept, generatia 2001! Monica Barladeanu a taiat tortul – FOTO

Publicat: 26 oct. 2016
@ Evenimentul a fost unul emotionant pentru toti participantii @ Fostii studenti de la Facultatea de Drept din perioada 1997/2001 s-au intalnit in urma cu cateva zile, la un curs festiv organizat la Universitatea Al. I. Cuza @ La petrecerea organizata ulterior, Monica Barladeanu a taiat tortul, alaturi de fostii sai colegi de generatie @”A fost o intalnire plina de incarcatura emotionala, unde principalii castigatori au fost participantii”, a precizat Razvan Horatiu Radu, agent guvernamental
 
In urma cu cateva zile, fostii studenti ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Al. I. Cuza, promotia 2007/2001, au organizat un curs festiv pentru a sarbatori 15 ani de la finalizarea studiilor. A fost o intalnire mai mult decat emotionanta. A fost una dintre cele mai bune generatii ale acestei facultati, majoritatea absolventilor din aceasta perioada ocupand in prezent functii importante in sistemul judiciar, in invatamantul universitar, in guvern sau in alte domenii. Indiferent de directia profesionala pe care au ales-o, majoritatea absolventilor de atunci au astazi realizari profesionale remarcabile.

Cursul festiv a avut loc pe data de 22 octombrie, incepand cu ora 14:00, in amfiteatrul J.1. Organizarea a fost ireprosabila, profesorii fiind incantati sa-si reintalneasca acum fostii studenti. De asemenea, emotia a fost una destul de puternica si pentru studentii care s-au asezat din nou in banci si au asteptat sa fie strigat catalogul.

„Fiecare dintre noi urmam drumuri diferite in viata, dar oriunde mergem, luam cu noi cate putin unul de la altul, de pretudindeni”, era un mesaj inscris pe invitatia de participare la acest eveniment. Evident, multi dintre absolventii de atunci au ajuns astazi in posturi de magistrat, avocat, notar, cadru universitar sau detin functii cheie in societati private sau de stat. O prezenta remarcabila la acest eveniment a fost cea a profesorului Tudorel Toader, rectorul universitatii. Cunoscuta actrita Monica Barladeanu a participat si ea la acest eveniment, in calitate de fost student al perioadei respective. Dupa cursul festiv, participantii au organizat o petrecere de pomina, la un restaurant din Iasi.

„A fost o intalnire emotionanta si am avut bucuria sa constatam ca toti colegii s-au realizat din punct de vedere profesional, cat si in viata privata. Am pastrat cu totii o legatura stransa cu Facultatea de Drept si cu Univeristatea Al. I. Cuza. Ne-a bucurat in mod special prezenta domnului rector Tudorel Toader la acest eveniment”, a precizat ieri avocatul Horia Tit.

„A fost o intalnire plina de incarcatura emotionala, unde principalii castigatori au fost participantii. Nu cred ca este vreun coleg care sa nu fi trait momentul cu intensitate. In alta ordine de idei, pot afirma inca o data ca am fost o generatie frumoasa si de succes”, a spus Razvan Horatiu Radu, magistrat de cariera, numit din anul 2013 Agent al Guvernului Romaniei pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

„Una din cele mai emotionante zile din viata mea: cursul festiv cu strigarea catalogului promotiei 2001 de la Facultatea de Drept a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi”, a scris pe facebook Monica Barladeanu. Acesta a postat si cateva fotografii din momentul in care rectorul universitatii a tinut un scurt discurs. loading...

Comentarii
Adauga un comentariu