Eveniment-Social

Intalnire intre conducerea ApaVital si operatorii de apa-canal din Republica Moldova

Publicat: 17 apr. 2019

La inceputul acestei saptamani, in perioada 15-17 aprilie 2019, ApaVital a primit vizita unui numar de 50 de specialisti de la întreprinderi furnizoare de servicii de alimentare cu apa si canalizare din Republica Moldova, în cadrul Programului de instruiri si schimburi de experienta realizat în colaborare cu Asociatia Moldova Apa-Canal.

Citeste si: ApaVital spala conductele de distribuire a apei potabile din judetul Iasi

"Participantii au avut ocazia de a afla informatii în ceea ce priveste actele legislative si normative cu privire la exploatarea statiilor de pompare apa/ canalizare, planificarea investitiilor, lucrarilor de reparatii si întretinere pentru asigurarea functionalitatii statiilor de pompare, automatizarea proceselor la statiile de pompare – sistemele SCADA, asigurarea cu piese si materiale de rezerva", au precizat oficialii ApaVital Iasi.

Citeste si: Apavital cumpara echipamente pentru tratarea apei potabile

Intr-o alta ordine de idei, pana pe data de 23 aprilie 2019 (inclusiv), în localitatea Halceni, comuna Sipote din judetul Iasi, vor fi efectuate operatiuni de spalare a tronsoanelor de conducte aferente retelelor de distributie a apei potabile. Din acest motiv, în perioada mentionata, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomanda utilizatorilor din localitatea Halceni sa nu utilizeze apa furnizata pentru consum casnic la functionarea masinilor de spalat sau a centralelor termice de încalzire.

Citeste si: Operatorul de apa ApaVital Iasi a implinit 10 ani de activitate

"ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru intervalul de timp alocat operatiunilor de spalare a conductelor", au precizat reprezentantii ApaVital.
 loading...

Adauga un comentariu