Actualitate

Intalnire secreta intre Cristian Adomnitei si Alina Gorghiu! Fostul sef al CJ trebuia sa ramana in arest la domiciliu – FOTO

Publicat: 05 oct. 2015
Imagini scandaloase surprinse de sursele BUNA ZIUA IASI intr-un restaurant din Husi. Vineri seara, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost surprins la o masa, la restaurantul Mariuca, din Husi cu seful PNL, Alina Gorghiu. Cei doi au avut o intalnire secreta, in cadrul vizitei pe care liderii PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, au intreprins-o la Vaslui. Din informatiile detinute de reporterii BUNA ZIUA IASI, conform surselor noastre prezente in acelasi restaurant, Alina Gorghiu si Cristian Adomnitei au discutat despre sustinerea lui Marius Bodea, seful Aeroportului, ca si candidat la Primaria Municipiului Iasi. Toate costurile pentru aceasta candidatura ar urma sa fie suportate chiar de catre Cristian Adomnitei.
(Marius Bodea) 
Sursele BZI nu au reusit sa surprinda suma exacta cu care va contribui Cristian Adomnitei la conducerea Partidului National Liberal, dar este evident ca o candidatura la Primaria Iasi presupune o suma cu multe zerouri. Indiferent despre ce suma era vorba, un lucru este evident: judecatorii au gresit ca l-au scos pe Cristian Adomnitei de sub arestul la domiciliu, pentru ca el influenteaza totusi viata politica din Iasi, se intalneste cu Alina Gorghiu in secret, face planuri pentru a-si pune oamenii in conducerea filialei Iasi. Probabil ca arestul la domiciliu era o solutie mult mai buna, pentru ca astfel, Cristian Adomnitei nu ar mai fi avut posibilitatea sa influenteze deciziile justitiei prin actiunile lui, prin intalnirile lui secrete, cu oameni grei din politica de la Bucuresti.
(Costel Alexe) 
Contactata telefonic, sefa PNL, Alina Gorgiu nu a raspuns apelurilor reporterilor BZI. Ea zice despre Victor Ponta ca nu respecta regulile justitiei, dar ar trebui sa le respecte ea in primul rand si sa nu faca planuri pentru Primaria Iasi cu un politician cercetat penal pentru coruptie. In aceste conditii, se naste intrebarea perfect legitima: oare cat a costat postul de presedinte la PNL, post ocupat de Costel Alexe, sluga credincioasa a lui Cristian Adomnitei. La aceasta intrebare ne-ar putea raspunde liderii de la Bucuresti ai PNL. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, este cercetat sub control judiciar pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, avand interdictia de a-si exercita functia. Adomnitei a fost trimis în judecata de DNA, judetul Iasi constituindu-se parte civila în acest dosar cu peste 391.000 de lei. 

 
Comentarii
  • Nu cumva acesta e directorul care nu reusea sa ia nota 5 CINCI pentru a ocupa postul prin concurs ca director aeroport IASI?
    Da el e, Iasul e superb.

    • Iar vorbesti ca un lingurar?Se cunoaste de la o posta ca ai trait undeva pe la tara,unde te-ai ocupat de mancatul mamaligii si mai putin de educatie.

  • Stiti sa mancati kkt, ziar de 2 lei.Ati fost voi la kurul lor si stiti ca s-au intalnit.Ati fost platiti de PSD cumva?Dati dovada, nu asa ca visati voi si nu stiti ce sa mai aruncati pe piata.Nu-mi sunt simpatici nici un politician, dar fiti obiectivi nu asa bagati titluri pompoase dar fara continut.SA VA FIE RUSINE, daca mai aveti obraz, dar cei din breasla voastra urmariti doar titluri soc dar fara substanta,se vede ca nu sunteti profesionisti.

    • bodea si -a omorat nevasta nu a lasat-o sa si ia tratamentul de 2 ani de asta a murit madalina saraca femeie a plecat din aceasta lume cu inima si sufletul distrus mai ales din cauza aventurilor amoroase cu elena troia care a angajato acuma la aeroportul iasi

Adauga un comentariu