Magazin

Intamplarea unui tanar din Marea Britanie face inconjurul lumii! Ce i s-a intamplat

Publicat: 17 apr. 2019
1

Consiliera pe probleme in domeniul relatiilor a primit o scrisoare de la un tanar care se confrunta cu o mare problema. Tanarul, domiciliat in Marea Britanie are 24 de ani si are o relatie de doi ani cu o fata mai mica decat el cu doi ani. Tanarul isi povesteste, pe scurt, ultima experienta de viata. Acesta ii scrie consilierei pe relatii angajata intr-un tabloid din Marea Britanie cum, mamei sale, i-a venit rau si a ajuns de urgenta la spital. In alta ordine de idei, tanarul povesteste ca, desi sora iubitei sale nu l-a placut niciodata, totul a culminat cu o intamplare absolut naucitoare. 

"Am 24 de ani si iubita mea are 22 de ani. Suntem impreuna de doi ani.
Mama s-a prabusit zilele trecute si s-a dus de urgenta la spital. Am avut mintea in toata partile si nu m-am putut concentra la nimic. Sora iubitei mele nu m-a placut cu adevarat niciodata, dar intr-o zi ceva absolut naucitor s-a intamplat. Urcam scarile sa fac un dus, cand am auzit-o chemandu-ma in camera ei. Am stat putin de vorba, parea cu adevarat suparata si mi-a cerut sa o imbratisez. In secunda urmatoare, fara sa-mi dau seama eram in pat si o dezbracam. Dupa cateva secunde, m-am oprit, desi ea era dezbracata si clar voia sa mergem pana la capat. Chiar voiam sa fac amor cu ea, dar mi-am dat seama ca e un moment prost. Si totusi nu ma pot opri din a ma gandi la ea. Ar trebui sa-mi insel prietena sau nu?"

Consiliera pe probleme de relatii a publicatiei ii sugereaza tanarului sa nu-i spuna iubitei sale, dar nici sa se culce cu sora acesteia.
Adauga un comentariu