Stiri si curiozitati

Intamplari stranii din Bucegi

Publicat: 23 feb. 2014
3
Multi dintre cei care merg anual in Bucegi au trecut, poate, prin intamplari stranii, carora nu le-au dat insa prea multa atentie, ci s-au multumit sa le experimenteze si sa le trateze ca pe povesti de spus la taifas cu prietenii.
Unii au privit insa lucrurile mai in profunzime si au cercetat mai in amanunt, in conditiile in care despre Bucegi se spune ca ar fi polul energetic al Romaniei.
O echipa de la „Lumea misterelor”, publicatie adresata pasionatilor in domeniu, a organizat o expeditie in Bucegi, in zone asupra carora planeaza numeroase enigme si unde se spune ca se manifesta energii absolut inexplicabile.

Vezi si Ce ASCUND cu adevarat Muntii Bucegi

In timpul excursiilor lor, ei au descoperit locuri in care fie aparatele de fotografiat digitale se resetau din senin (Valea Alba, „La stanca”), pentru ca apoi sa-si revina la fel de brusc si inexplicabil, fie zone in care acestea se declansau brusc si chiar realizau fotografii foarte bun.
Pe un drum forestier care duce la cabana Gura Diham, au descoperit mai multe pietre paralelipipedice care semanau a monumente funerare, langa care au constatat ca acumulatorii aparatelor foto s-au descarcat din senin, cu tote ca erau noi, la fel si bateria de la telefonul mobil sau cea de la camera video.  Si in acest caz, toate si-au revenit dupa ce grupul s-a indepartat de locul respectiv.
Ceva mai sus pe traseu, membrii echipei au intalnit un palc de copaci in interiorul caruia era un curent de aer inexplicabil de cald, iar pietrele erau si ele calde, cu toate ca afara era destul de racoare, expeditia desfasurandu-se pe finalul lui octombrie 2009.

Vezi si “Zona nemuririi” din muntii Bucegi 

Revenind ulterior in zona, impreuna cu mai multe persoane, printre care se numarau si sceptici, cercetatorii au constatat acelasi tip de manifestari ca si inainte. In plus, persoanele care au participat la expeditie au experimentat o golire de energie, iar cei care au atins pietrele funerare misterioase chiar au avut ameteli, pierderi de echilibru si au simtit minute bune o apasare in piept.
Toate bizareriile si legendele legate de Muntii Bucegi, nu schimba insa faptul ca acest masiv va reprezenta intotdeauna o sursa de energie si de povesti pentru impatimitii muntelui, una dintre cle mai frumoase zone de la noi din tara, care trebuie respectata si protejata ca atare.
Adauga un comentariu