Stiri

Intel analizeaza un posibil bug in drive-urile SSD 320

Publicat: 19 iul. 2011
Intel investigheaza un posibil bug care ar putea cauza caderea drive-urilor SSD 320. Compania ofera unitati de inlocuire clientilor afectati, pana la solutionarea problemei, a declarat un reprezentant al serviciului clienti.
Pe forum-urile Intel, utilizatorii se plang de faptul ca drive-urile SSD 320 se prabusesc datorita problemelor de alimentare, cauzand pierderi de date. In unele cazuri, capacitatea de stocare pe drive scade la doar 8MB dupa incident.

„Investigam problema”, a declarat purtatorul de cuvant al Intel, Daniel Snyder, prin intermediul unui e-mail. „Orice client care intampina probleme trebuie sa solicite asistenta serviciului clienti al Intel”.

Un reprezentant Intel a declarat ca, pana la solutionarea problemei, clientilor afectati le vor fi trimise unitati de inlocuire. Datele de contact ale serviciului clienti Intel sunt afisate pe site-ul companiei. Aceasta ofera, de asemenea, suport de tipul live chat.

SSD 320 a fost lansat in martie si este utilizat atat pe PC-uri, cat si pe computere Apple Mac. Drive-ul, care a primit recenzii pozitive, are o capacitate ce poate varia de la 40GB la 600GB.

Intel a mai intampinat probleme cu SSD si in trecut. In 2009, compania a lansat un upgrade firmware pentru utilizatorii SSD X25-M a doua zi dupa ce clientii au reclamat probleme privind drive-urile.loading...

Adauga un comentariu