Stiri

Intelegerea secreta dintre Dinca si procurori! Cine scapa de pedepse in cazul Caracal: S-a aflat totul

Publicat: 14 sept. 2019

Cazul Caracal explodeaza pur si simplu. S-a aflat acum ce intelegere secreta ar fi intre Gheorghe Dinca si procurorii care se ocupa de caz. Sunt persoane care vor scapa de pedepse. Acuzatii incendiare la adresa oamenilor legii din cazul Caracal. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, face afirmatii extrem de grave la adresa celor care l-au audiat pe monstrul din casa groazei.

Pe cine acopera Gheorghe Dinca 

Tonel Pop sustine ca Dinca negociaza cu anchetatorii, luand totul asupra lui pentru ca nimeni sa nu se atinga de familia sa. „Ia totul asupra lui ca nimeni sa nu se lege de familie. (…) Eu am spus atat: ca a negociat. De ce, cum si in ce fel nu pot sa spun. Negociaza sa nu ii audieze familia. Pai cum adica sa nu audieze? Negociaza sa nu ii hartuiasca familia? Dar ce, DIICOT-ul sau Parchetul sunt puse sa hartuiasca familia? Daca eu negociez sa nu imi audiezi familia, nu este clar ca am o problema? Sau ca familia are?”, a spus Tonel Pop.

Seria acuzatiilor nu se opreste aici. Avocatl spune ca sunt indicii conform carora membrii familiei lui Gheorghe Dinca ar fi avut implicare in operatiunile desfasurate de monstrul din casa groazei. „Exista probe. Urmeaza a fi vazut, intr-adevar, care este valoarea lor, inscrise intr-un ansamblu probatoriu, coroborate si cu alte probe (…) Este clar ca din corespondentele din dosar sunt indicii clare si probe ca aceasta doamna (sotia lui Gheoghe Dinca – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel putin ca Luiza traia in timp ce doamna era acolo. Daca acea doamna a venit si a facut o curatenie inainte de Paste cu degresant, cu solutii, cu nebunii, vine si curata totul, inclusiv mobilierul pe care s-a gasit sange foarte bine prelevat dupa ce a facut curatenie, inseamna ca sangele acolo a aparut de la ei fiinta vie dupa ce a facut curatenie, ceea ce inseamna ca traia Luiza cand ea era acolo”, a mai spus avocatul familiei Melencu, conform Antena 3.

Ancheta a fost extinsa in rem pentru complicitate la omor, vizata fiind Elena Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, dupa o sesizare formulata de mama Luizei Melencu. Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a rapit, violat, sechestrat si ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit