Sport

Inter îl rascumpara pe Ionut Radu si îl împrumuta din nou. Italienii au aflat planul nerazzurilor

Publicat: 09 apr. 2019
1

Evolutiile lui Ionut Radu din acest sezon din poarta celor de la Genoa i-au convins pe cei de la Inter sa-l rascumpere pe portarul român. Tuttosport sustine ca Inter va activa în vara clauza de rascumparare a goalkeeperului nationalei de tineret a României, în valoare de 12 milioane de euro.

Inter l-a cedat pentru opt milioane de euro vara trecuta pe Radu la Genoa, însa a inclus în tranzactie optiunea de a-l putea rechema pe portarul în vârsta de 21 de ani.

Jurnalistii italieni sustin ca Inter îl va împrumuta, însa, si sezonul viitor pe Ionut Radu, posibil tot la Genoa. Românul ar urma sa faca parte din lotul Interului abia din sezonul 2020-2021. Actualul titular, Samir Handanovic, va împlini 36 de ani în vara lui 2020, iar Tuttosport sustine ca Radu va fi rezerva slovenului din acel sezon.

Ionut Radu a avut evolutii consistente în acest sezon la Genoa, pentru care a jucat în 26 de partide. Portarul nascut în Bucuresti a contribuit din plin la calificarea nationalei de tineret a României la Europeanul din vara din Italia si San Marino. "Tricolorii" mici vor înfrunta în faza grupelor Croatia, Anglia si Franta.

Adauga un comentariu