Actualitate

Interlopii au bătut mai multe persoane pentru că nu au plătit taxă de protecţie! Scenele desprinse din filme au fost filmate – FOTO, VIDEO

Publicat: 18 iun. 2021
interlopi care iau la bătaie mai multe persoane
Interlopii au bătut mai multe persoane pentru că nu au plătit taxă de protecţie

În România anului 2021, interlopii par să facă legea pe străzi. Românii sunt terorizaţi de tot mai multe comportamente de acest fel. Altfel spus, poliţiştii nu dau semnale că ar remedia problema tot mai apăsătoare. Un video care circulă pe reţelele de socializare arată cum interlopii din judeţul Teleorman bat trei persoane pentru că cele din urmă nu au plătit taxă de protecţie.

Victimele au ajuns de urgentă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii au anunţat că investighează cazul. Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 iunie.

Mai mulţi interopi au bătut trei persoane pentru că nu au plătit taxă de protecţie

Scenele desprinse din filmele cu mafioţi s-au petrecut în comună Drăgănești Vlașca din judeţul Teleorman. Imaginile au fost surprinse de pe camerele de filmat din zonă. Altfel spus, angajaţii au fost bătuţi de mai mulţi indivizi care ar aparţine de clanul Marmureaua, un clan cunoscut şi de autorităţi pentru tipurile de afaceri ilegale pe care le interprind.

Jurnaliştii care au publicat imaginile de pe camerele de supraveghere susţine că acest clan obişnuieşte să îşi rezolve problemele, fără scrupule, în public. De altfel şi magazinul care este o pescărie este situat chiar în centrul localităţii, lângă piaţă. Oamenii din zonă cunosc problemele create de respectivul clan dar se tem pentru viaţa lor. De frica faptului că oricum oamenii legii nu prea fac nimic, persoanele vătămate nu depun plângere sau dacă depun sunt convinşi să renunţe la aceasta

Ce spun poliţiştii din Teleorman

Poliţiştii din Teleorman au emis şi un comunicat de presă. Aceştia susţin că cei trei oameni care au apelat la ajutorul oamenilor legii au fost agresaţi de 2 bărbaţi cunoscuţi.Victimele au fost transportate la spital iar cauza a fost preluată de procurori care au întocmit deja un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violente:

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Vităneşti au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comună Drăgăneşti-Vlaşca despre faptul că a fost agresat. Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a reieşit faptul că apelantul şi alte două persoane, bărbaţi, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbaţi pe care îi cunosc. În urma altercaţiei două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

Interlopii fac legea în România sub mandatul PNL-USR-PLUS-UDMR

În ultimul an și jumătate, interlopii din România par să facă legea. Altfel spus, în spaţiul public au apărut mai multe înregistrări cu acte de violentă comise de clanurile interlope din România. Ultimul de acest fel s-a produs în judeţul Buzău unde un activist a fost pur şi simplu bătut de față cu poliţiştii.

 

Imaginile au fost făcute publice şi au stârnit revolta internauţilor

Pe lângă faptul că autorităţile nu intervin în mod corespunzător la acest tip de fapte, oamenii legii par să aibă ca unică măsuri şi tratarea cu indulgentă a unor derapaje. Sunt memorabile imaginile şi informaţiile de la înmormântarea lui Pian, liderul interlop din București. Acesta a fost înmormântat în plină pandemie iar poliţiştii au stat pur şi simplu spectatori la întregile ilegalităţi comise de aceştia.

Comentarii
Adauga un comentariu