National

Interlopul Gore a primit a 12 ani de inchisoare

Publicat: 05 apr. 2012
1
Interlopul Gore, pe numele lui Marius David, a fost condamnat de Tribunalul Cluj la 12 ani de inchisoare pentru ca a injunghiat un brancardier de la UPU Cluj, in august 2011.
Potrivit stiridecluj.ro, Augustin Campean, brancardierul injunghiat de Gore, a primit daune de 3.500 de lei, bani care acopera cheltuielile de spitalizare. Sentinta va fi atacata cu recurs, spunand ca: „sentinta mi se pare prea dura, fiind aproape de maximul pentru tentativa de omor. De asemenea vom declara recurs”.
In fata judecatorilor, Gore a avut declaratii socante, spunand ca unele bande au vrut sa il omoare si ca cele doua sotii ale lui erau urmarite de interlopi. „Inculpatul a sustinut ca, de mai multe luni de zile, o banda organizata il urmareste pe el si pe cele doua sotii ale lui. Mai mult, o banda de taximetristi l-ar fi santajat pe Gore in legatura cu mai multe firme porno in care ar aparea sotiile lui. A mai sustinut ca cele doua sotii ar fi fost in bordel si acum ar fi fost santajat pentru acest lucru”, au mai precizat anchetatorii.
Adauga un comentariu