Eveniment-Social

Interventii ale pompierilor ieseni in judet. Incendiile au dat serioase batai de cap

Publicat: 03 oct. 2019
1

În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Mihail Grigore Sturdza" (ISU) al judetului Iasi au intervenit in mai multe misiuni privind stingerea unor incendii.

In 2 octombrie, ora 7:53, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, pe Bulevardul Poitiers, pentru stingerea unui incendiu produs la 3 autoturisme. În urma incendiului au ars elementele combustibile din interiorul acestora.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost jocul copiilor cu focul. Tot in 2 octombrie, de la ora 18:08, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, pe strada Crisului, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament. Au ars 5 metri liniari deseuri din lemn si 3 kilograme textile. Cauza probabila de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise ori neprotejate corespunzator fata de materialele combustibile.

In aceeasi zi, ora 20:25, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în localitatea Rosu, comuna Raducaneni, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. Au ars 9 tone de furaje. Cauza probabila de producere a incendiului a fost focul deschis în spatii deschise.

Vezi si: EXCLUSIV! Incendiu puternic intr-un cartier din Iasi! O masina s-a aprins dupa ce oamenii strazii ar fi dat foc unor tomberoane

"Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a mai intervenit în colaborare cu Detasamentul de Pompieri Vaslui, în localitatea Coropceni, comuna Ciortesti, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. Au ars 3 tone furaje si 14 metri liniari gard din lemn. Cauza probabila de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise ori neprotejate corespunzator fata de materialele combustibile. De asemenea, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, pe strada Lacului, pentru stingerea unui incendiu produs la 10 containere de gunoi. Au ars deseurile menajere din interiorul containerelor si s-a degradat un autoturism, aripa, portiera si oglinda din partea dreapta. Cauza probabila de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise ori neprotejate corespunzator fata de materialele combustibile", au aratat reprezentantii ISU Iasi
 

 

Adauga un comentariu