Eveniment-Social

Interventii in forta ale pompierilor in localitatile din judet

Publicat: 17 iun. 2016
1

In ultima perioada, pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost solicitati sa intervina in mai multe cazuri in localitatile din judet. In unele din aceste cazuri, pompierii au fost nevoiti sa stinga incendii izbucnite la locuintele unor persoane.

„În data de 16 iunie 2016, ora 17:43, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, strada Mitropolit Varlaam nr. 12, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara. Au ars in incendiu mai multe produse alimentare prelucrate termic. Cauza probabila a incendiului a fost un aparat de gatit nesupravegheat ori supraîncalzit”, au aratat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Si genistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost nevoiti sa intervina pentru a ridica mai multe proiectile in unele localitati din judet. „În data de 16 iunie, ora 12:00, echipa pirotehnica din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Iasi a intervenit în comuna Ruginoasa, pentru a ridica 2 proiectile explozive calibru 76 mm. Suprafata asanata a fost de aprox. 800 metri patrati. In plus, in data de 16 iunie, ora 8:44, Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, strada Roman Voda, pentru transportul unei persoane supraponderale în vârsta de 70 ani, de la domiciliul acesteia, la o ambulanta a Serviciului Judetean. Totodata, pe 16 iunie, ora 13:16, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit în muninicipiul Pascani, str. Ceferistilor, pentru degajarea unui arbore cazut pe partea carosabila”, au aratat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Adauga un comentariu