Magazin

Interviu cu fiica lui Teo Trandafir! Nu ai sa crezi cat de desteapta e cea mica! – VIDEO

Publicat: 21 iun. 2013
1

Teo si Maia formeaza echipa perfecta. Intre ele, lucrurile nu se rezuma doar la o relatie mama – fiica. Teo recunoaste ca fata sa in varsta de noua ani este cel mai important sprijin pe care il are in momentele grele.

„Ea devine incet, incet cea mai buna prietena a mea, insemnand ca putem discuta orice, putem face echipa si ma scoate din orice stare proasta pentru ca are un optimism si o energie pozitiva de neoprit”, a povesttit Teo.

Iar sprijinul pe care Maia il acorda coechipierei Teo nu se opreste pe plan moral. Cele doua si-au impartit foarte clar si atributiile in bucatarie. Ba chiar mai mult, Maia are unele retete pe care le face singura.

“Eu sunt mai mult cu taiatul chestiilor, cu curatatul, mami e cu pusul la fiert, la cuptor, chestii d-astea”, a spus si simpatica pustoaica, potrivit cancan.ro.

Fetita de noua ani explica acest lucru cu o intelepciune nebanuita, iar argumentele ei sunt cat se poate de convingatoare. „Noi d-asta facem tot felul de chestii, sa ne distram. Fun, asta este treaba noastra. Sa ne distram in viata asta, cat ne-a mai ramas!”, a povestit ea

Adauga un comentariu