Titlurile zilei

Interzis minorilor! Singurul ieșean trimis în judecată după ce i s-a făcut sex oral de bunăvoie, după o petrecere de pomină! FOTO/VIDEO (+18)

Publicat: 11 mai 2020

Un ieșean a fost trimis în judecată de procurori, după ce i s-a făcut sex oral. Acesta a ajuns în fața instanței după ce scenele de amor au fost surprinse de trecători. În dosar, un alt ieșean s-a constituit parte civilă

Imagini interzise minorilor, pe o stradă din Iași! Un tânăr în vârstă de 26 de ani va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a făcut sex cu o tânără de 31 de ani, în văzul trecătorilor.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Emanuel Giurgilă, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Judecat după o partidă de sex pasional

Anchetatorii au precizat că cei doi tineri au mers la o petrecere în cursul nopții de 15 spre 16 iunie 2019, unde au consumat băuturi alcoolice.
Dimineața, cei doi au mers la blocul T13, de pe șoseaua Arcu, pentru a ajunge la apartamentul unui prieten comun. Numai că lucrurile s-au încins chiar înainte de a intra în blocul respectiv.

„În fața scării blocului, cei doi inculpați au întreținut un raport sexual oral, surprins de persoanele care treceau prin zonă, unul dintre martori filmând parțial fapta și sesizând prin telefon, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, Poliția”, a declarat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform acesteia, în dimineața zilei de 16 iunie 2019, fiind dezbrăcat parțial de pantaloni, tânărul a întreținut un act sexual oral cu o femeie de 30 de ani, în timp ce se aflau pe trotuarul din fața ușii de acces a blocului T13, de pe șoseaua Arcu, din municipiul Iași, cei doi fiind observați de persoanele care treceau fie pietonal, fie cu mașinile prin zona respectivă.

„Inculpatul a recunoscut comiterea faptei, motivată prin starea de ebrietate în care se afla. Fiind audiată ca suspectă, M.A.I. a recunoscut fapta. În cursul lunii octombrie 2019, aceasta a decedat pe teritoriul altui stat, în cauză dispunându-se clasarea față de ea, ca urmare a intervenirii decesului. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Comentarii
  • Era judecatorul ciudos! Fapta colosala cum sa nu raspunda penal poate? Poste si inculpata moarta merita amenda babana..ghinion pt judge! Onsnisti si in justitie! Pedofili…cocalari..spagari…gunoaie!

  • s-a crezut taranul zmeu. E plin de ghertoi din alte judete pe zona Garii-Arcu. Lasa gunoaiele pe unde apuca si arunca ambalajele pe unde apuca.

  • atata timp cat nu sunt homosexuali nu vad cu ce deranjau!? cuplu heterosexual tanar cu chef de distractii, ce pericol prezinta acestia pentru societate? 0

  • Cred ca sunt alte lucruri mult mai grave in tara asta. Atâta timp cât nu a fost nimeni constrâns să facă asta, pentru ce sa fie acuzați. Mai ales că erau beti, nu era lume pe strada. Dacă ar fi fost un viol, nu se baga nimeni, va spun eu.

Adauga un comentariu