Cancan ultimă oră

Întoarce banii cu lopata, dar puțini știu prin ce a trecut Măruță înainte să devină celebru. Și-a supărat tatăl teribil

Publicat: 26 ian. 2020

Cătălin Măruță este una dintre cele mai populare vedete, cu o carieră solidă în televiziune și o viață de familie frumoasă, alături de Andra și de cei doi copii ai lor. Existența lui nu a fost dintotdeauna roz însă.

Pare greu de închipuit, dar a fost o vreme în care Cătălin Măruță stătea în cămine de nefamiliști și practica diverse joburi sezoniere pentru a-și asigura un trai cât de cât decent.

Azi este celebru și nu-i lipsește nimic, dar în facultate a făcut eforturi majore pentru a se descurca cu banii în Capitală. Deși în orașul natal, Târgu Jiu, Cătălin Măruță avea o existență confortabilă, provenind dintr-o familie cu posibilități financiare, a preferat să lase totul și să se mute la București, mânat de ambiția de a reuși în viață.

„Am venit la București, la facultate, și am avut de înfruntat un lung șir de peripeții neprevăzute. Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruță la un cămin de nefamiliști din Vitan, aproape de Bobocica. Tata, magistrat respectat acasă, la Târgu Jiu, s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la Stat, așa cum a făcut el. Dar așa aveam mai mult timp, așa acceptam orice job care să-mi susțină independența. De pildă, Bucureștiul l-am descoperit călătorind cu metroul. Mă duceam în diverse locuri din oraș să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianță politică. Împărțeam fluturași oamenilor pe stradă de dimineața până seara. Până să ajung la televiziune, am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci”, își aduce aminte Cătălin de perioada de sfârșit a anilor 90, perioadă când, în weekenduri, punea muzică la discoteca unui prieten.loading...

Adauga un comentariu