Magazin

Intrebare inedita la ADMITEREA in MAGISTRATURA

Publicat: 31 ian. 2013
1

Subiect inedit la examenul de adminitere in magistratura din 2013. Peste 1.000 de juristi au sustinut, duminica, 27 ianuarie 2013, o proba scrisa de tip „grila” pentru a le fi verificate cunostiintele  de drept.

La intrebarea cu numarul 71 din prima grila, sustinatorii testului au trebuit sa analizeze desfasurarea unui act sexual oral, dupa cum urmeaza:

„71.In timp ce X intretinea un act sexual cu Y, majora, pe care o cunoscuse intr-un club si careia ii promisese suma de 150 lei in schimbul acestui act, i-a spus lui Y ca nu-i va remite suma intrucat nu este multumit de prestatia ei. In acest moment, Y si-a infipt dintii in organul sexual al lui X, acceptand sa il elibereze doar cand X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare. In acest caz:

A.fapta de vatamare corporala comisa de Y este savarsita in legitima aparare, Y actionand pentru recuperarea sumei datorata de X;

B.Y nu a comis o infractiune de santaj care absoarbe vatamarea corporala;

C.Y nu a comis o infractiune de perversiune sexuala.”

Directorul INM, judecatoarea Octavia Spineanu a declarat, pentru sursa citata, ca nu ne poate transmite numele membrilor Comisiei care a redactat intrebarile, din ratiuni de „protectie”, scrie Luju.ro

Comentarii
Adauga un comentariu