Magazin

Intrebare pentru femei: Ce le place cu adevarat barbatilor la ele

Publicat: 21 apr. 2013
1

Un studiu facut pe blogul HookingUpSmart a pus o intrebare fundamental pentru viata unei femei: ce le place cu adevarat barbatilor la ele?

Raspunsurile date de barbatii si doamnele care au raspuns chestioanrului au fost fundamental diferite, dovedind ca femeile habar nu au care sunt adevaratele gusturi ale masculilor. Singurul punct comun a fost „sa razi la glumele lui”, scrie ziare.com

Ce cred femeile

Machiajul pare sa fie una dintre monedele forte cu care se poate cuceri un barbat. Fara makeup, o femeie se simte goala.

Vopsirea parului este o alta chestie ciudata la care apeleaza doamnele, in incercarea de a parea mai interesante si mai „iubibile„.

Fixativele menite sa eternizeze anumite coafuri sunt, de asemenea, in topul argumentelor pentru cresterea sex-appeal-ului.

Accesoriile si bijuteriile sunt la mare pret printre doamne. Parerea lor este ca, cu cat sunt mai scumpe, cu atat sunt mai „doboratoare”.

Si daca tot s-a ajuns la pret, respondentele au fost aproape unanim de acord ca lucrurile scumpe dau gata orice mascul.

Senzualitatea afisata sub forma de excitabilitate imediata este, cred femeile, un mijloc sigur de a-si asigura o cucerire durabila.

Oricat ar parea de ciudat, ochelarii de soare gigantici (!?) sunt printre armele secrete cu care femeile ies la lupta pentru a subjuga sexul opus.

Femeile au incredere unele in altele; de aceea, parerea unei prietene conteaza enorm cand vine vorba de a face knockout un mascul.

In fine, cea mai ciudata convingere dintre toate este aceea ca, daca pozeaza cat mai goale pe retelele de socializare, si-au asigurat succesul.

Ce cred barbatii

Da, intr-adevar, le place sa se rada la glumele lor.

O oarecare cantitate de naivitate este oricand placuta la o femeie.

Dimpotriva, le place sa vada femeile imbracate in haine barbatesti.

Fara vorbarie, fara nervi, fara tipete! Barbatilor le place calmul.

De asemenea, le-ar placea sa aiba subiecte comune de conversatie, venind din sfera de preocupari masculine.

Un par natural, frumos si simplu tuns, este de preferat oricarei coafuri.

Hainele unei femei trebuie sa fie simple, casual.

Si barbatii au incredere in parerile prietenilor.

Rezultatul testului a aratat, in subsidiar, ca femeile se ingrijesc pentru ele insele, pe cand barbatii au tendinta sa placa doamnele la modul „pentru totdeauna”.

Adauga un comentariu