Magazin

Intrebarea de clasa a VIII-a care pune pe jar lumea. Tu poti sa raspunzi la ea?

Publicat: 23 apr. 2012
O lume intreaga a fost pusa pe jar de o intrebare din testul pentru orientarea profesionala a unor elevi de clasa a VIII-a de la un liceu din New York. Atat, elevii cat si profesorii au fost uimiti cand au citit aceasta intrebare, iar apoi au postat-o pe internet. Multi din critici si profesori s-au dat batuti, spunand ca nu au nici cea mai vaga ideea in privinta raspunsului corect.
Problema de care s-au lovit a fost urmatoarea: Un ananas vorbitor provoaca cel mai rapid iepure din padure la o cursa. Cand au auzit acest lucru celelalte animale pariaza pe ananas, fiind siguri ca va trisa. Un elan a spus: cu siguranta ananasul are un as in maneca. Bufnita ii raspunde: ananasul nu are maneci. O cioara spune ca ananasul se bazeaza pe faptul ca iepurele se va culca pe o ureche. Atunci cand incepe cursa ananasul nu se misca. Iepurele ajunge la finish, iar ananasul era tot la linia de pornire. Cand vad acest lucru celelalte animale mananca ananasul. Elevii au fost intrebati de ce animalele au mancat ananasul (aici variantele de raspuns au fost: A – animalele erau infometate, B- animalele erau entuziaste, C – animalele s-au enervat, D – animalele erau amuzate) si care animal a fost cel mai inteligent. 
Raspunsul nu va fi facut public din cauza regulamentelor din SUA, dar aceasta problema a devenit deja celebra pe internet. 


loading...

Adauga un comentariu