Eveniment-Social

Intrebarea zilei

Publicat: 18 feb. 2002

„Ce parere aveti despre faptul ca pe capul primarului Constantin Simirad s-a pus o recompensa de 50. 000 dolari”?

1. Catalin Dobranici, agent
Foarte bine! A facut in ultima vreme lucruri destul de urate pentru Iasi. Nu mai este primarul pe care il stim noi. Iar cu vilele pe care le are a depasit orice limita. Si daca ar fi numai atat… A facut prea multe probleme iesenilor.

2. Loredana S., confectionera
Este rau ca a aparut asa ceva. Glumesti, dar nu oricum si cu oricine. Este rau ca niste inconstienti s-au gandit la asa ceva.

3. Mihai Neagu, fotograf
Eu sunt de acord cu cel care a facut aceasta oferta. M-as baga si eu in cursa pentru cei 50 000 $, mai ales ca primarul merita sa fie vanat, dupa toate cate le-a facut.

4. Vasile Stratulat, pictor
Chiar mi-a placut ca primarul nu si-a pierdut cumpatul cand a fost intrebat despre acest lucru. Este, probabil o gluma destul de nesarata, iar primarul a tratat-o ca atare. Mi-a placut atitudinea lui in fata presei. A dovedit ca inca nu si-a pierdut simtul umorului.

5. Marius Irimias, intreprinzator
Nu poti sa pui o recompensa pe capul unui om doar pentru amuzament. Asa ceva nu se face. Iar daca nu a fost o gluma este cu atat mai rau ca se intampla astfel de lucruri. Eu nu sunt de acord in nici un fel cu cei care au facut acest lucru.

6. T.M., administrator
Ar gasi si mai ieftin! Sunt cetateni care pentru si mai putini bani l-ar casapi pe Simirad. El a ajuns sa confunde domeniul public cu domeniul privat. A facut din Iasul acesta proprietatea lui.

Isabela DRAGESCU
Teo FURTUNAloading...

Adauga un comentariu