Magazin

Invatatoare, OMORATA de o MAMA in fata COPIILOR

Publicat: 04 iul. 2014
1

O invatatoare a fost injunghiata mortal vineri dimineata, la Albi, in sud-vestul Frantei, in fata copiilor, de catre mama unui elev care a fost arestata imediat, a anuntat procurorul din localitate.

Vineri „dimineata, o mama a venit cu un cutit (asupra ei) si a injunghiat, in fata copiilor, o invatatoare in varsta de 34 de ani, dintr-un motiv care nu a fost stabilit” inca, a declarat Claude Derens pentru o corespondenta AFP.

Citeste si: Situatie halucinanta peste mormantul iesencei ucise in coaforul din Tudor. Fiica acesteia a luat o hotarare – FOTO

„Cand am venit la fata locului, se efectuau manevre de resuscitare. Se afla in stop cardiac, in clasa”, a precizat procurorul.

Crima a fost comisa la inceputul orelor in scoala primara publica „Edouard Herriot”, in care invata, potrivit site-ului orasului Albi, 284 de copii la gradinita si in ciclul primar, cu varste cuprinse intre trei si 11 ani.

Citeste si:  Cum sa se intample asa ceva? Ce a patit un bebelus dupa ce a fost uitat de tatal lui in masina, timp de 8 ore

Ministrul Educatiei Nationale Benoit Hamon „si-a intrerupt imediat activitatea pentru a merge la fata locului, a prezenta condoleante rudelor invatatoarei si a le oferi sprijinul”, a anuntat un purtator de cuvant al ministerului pentru AFP.

„El este profund socat de aceasta crima care indoliaza sfarsitul anului scolar. Aceasta drama confirma necesitatea luptei impotriva violentei in interiorul si in jurul scolii, protejarii scolii, a cadrelor didactice si elevilor”, a continuat purtatorul de cuvant.

Citeste si: Doi tineri proaspat casatoriti au fost decapitati de rudele miresei – VIDEO

Procurorul Republicii urmeaza sa organizeze o conferinta de presa vineri dupa-amiaza.

Adauga un comentariu