Cum sa...

Inventie ciudata! Alcoolul pudra face ravagii printre tineri

Publicat: 16 mart. 2015
14

E oficial! De alcool se alege praful. Nu e o veste rea pentru cei carora le place sa se desfete cu licori bahice, din contra. Peste Ocean, Guvernul Federal a dat unda verde comercializarii alcoolului pudra. Parintilor, vestea le da insa emotii suplimentare

Desi poate fi cumparat doar de persoane majore, este usor de ascuns si de supradozat.

Inventat de un chimist din Arizona, revolutionarul produs a primit aprobarea de a fi comercializat in 4 variante. Se vinde in plicuri si fiecare contine echivalentul pulbere al unui pahar de bautura alcoolica in forma clasica: votca simpla sau cu lamaie, rom sau chiar celebrul cocktail Cosmopolitan. Laudat de unii, produsul provoaca ingrijorare printre parinti.

In Massachussets, alcoolul pudra a fost deja interzis inca dinainte sa apara pe rafturile magazineor. Exista insa si multe voci care il cer interzis la nivel national. Cele mai multe critici sunt legate de un posibil abuz.

Cand consumi alcool obisnuit, fie bere, vin sau tarie, in forma lichida, nu poti inghiti o cantitare mare de bautura atat de rapid. Dar, cand este praf, poti ingera mai mult mai mult, iar asta iti poate face foarte mult rau. Cel mai probabil, noul produs va fi disponibil spre vanzare online, dar si pe rafturile magazinelor din vara. Pretul nu a fost inca anuntat.

sursa: observator tv

Adauga un comentariu