Eveniment-Social

Investitie de anvergura la Targu Frumos. Orasul va avea sala de sport de dimensiuni olimpice

Publicat: 10 aug. 2016
1

Ieri dimineata au inceput lucrarile pentru amenajarea uneia dintre cele mai moderne sali de sport din judetul Iasi. Obiectivul se va afla chiar in curtea Liceului Ion Neculce din orasul Targu Frumos, unitate de invatamant situata chiar langa sediul Primariei. Investitia este finantata de Compania Nationala de Investitii, care a finalizat recent licitatia si a si semnat contractul cu firma de constructii selectata sa ridice obiectivul.

„Chiar astazi (ieri-n.r) au demarat lucrarile. Ni s-a aprobat o sala de sport cu standarde olimpice. Tribunele au o capacitate de 180 de locuri. De asemenea, facem demersuri pentru amenajarea unui bazin de inot, sper sa reusim si cu acest proiect”, a declarat Ionel Vatamanu, primarul orasului Targu Frumos.

Primaria orasului a pus la dispozitia autoritatilor centrale o suprafata de 3.600 metri patrati pentru amenajarea salii de sport. Valoarea estimata a investitiei este de 5.270.706 lei fara TVA, din care cheltuieli pentru obtinerea si amenajarea terenului in suma de 201.944 lei. Reamintim ca, la sfarsitul anului trecut, Primaria Targu Frumos a receptionat lucrarile de modernizare a spitalului din oras. De asemenea, in 2014, Primaria a finalizat asfaltarea unora dintre cele mai importante artere rutiere din oras si a izolat termic blocurile de locuinte.

Comentarii
  • Este primul primar post decembrist care se implica in modul cel mai serios in dezvoltarea orasului. Felicitari! Cine cunoaste orasul, poate confirma ca din 1990 pana in 2012 de cand d-nul Vatamanu este primar, nu s-a facut nimic decat afaceri personale.

  • BUNUL DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE DL-UI PRIMAR VATAMANU SI ASTEPTAM NOI INVESTITII . POATE AJUNGE CU ASFALTAREA SI LA NOI PE STR.PLAESILOR. MULTUMIM ANTICIPAT.

Adauga un comentariu