Eveniment-Social

Investitie de milioane de lei in MODERNIZAREA Spitalului de Neurochirurgie! Consiliul Judetean organizeaza licitatia in urmatoarea perioada!

Publicat: 07 oct. 2019
1

@ Consiliul Judetean organizeaza licitatie pentru dotarea Blocului Operator al Spitalului de Neurochirurgie @ Investitiile sunt colosale @ Se cauta aparatura de cea mai inalta calitate

Consiliul Judetean organizeaza o licitatie pentru dotarea la cele mai inalte standarde a Blocului Operator al Spitalului Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi. Investitia va fi in valoare de 30 de milioane de lei pentru achizitionarea de instrumente si aparatura medicala necesare salilor de operatie din unitate. Procedura de licitatie se deruleaza în Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

"Instrumentele si dispozitivele medicale sunt de complexitate foarte ridicata din punct de vedere tehnic si functional si, în consecinta, valoarea acestora este si ea semnificativa. Corelarea cu celelalte dotari existente în spital, tot de înalta clasa, corespunde unor nevoi obiective care sunt întru totul în beneficiul pacientului", a spus dr. Lucian Eva, directorul Spitalului de Neurochirurgie Iasi. Consiliul Judetean Iasi a anuntat ca valoarea totala estimata a întregii aparaturi este de 29.834.240 lei.

Vezi si: O noua investitie majora la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi! Va fi cumparat un echipament medical de peste 4 milioane de euro

"Performanta în medicina se face doar cu dotari la cel mai înalt nivel. La Spitalul de Neurochirurgie avem profesionisti de înalta clasa, cu rezultate pe masura, de aceea, este nevoie de investitii importante pentru ca, în final, pacientul sa beneficieze de cel mai bun tratament. Consiliul Judetean continua sa sustina financiar orice propunere de a investi în folosul bolnavilor", a afirmat presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa.

Licitatia pentru aparatura se va desfasura pe patru loturi: Lotul 1, cu o valoare estimata la 7.568.000 lei- sisteme avansate de integrare intraoperatorie- presupune cumpararea unui sistem integrare imagistica sala, a unui sistem de neuronavigatie avansat, inclusiv microscop operator si un sistem de neuromonitorizare intraoperatorie. In lotul 2 vor fi dispozitive medicale sala de operatii neurochirurgie, valoarea estimata, fara TVA, este de 8.208.440 lei. Lotul 3 – mobilier sala de operatii neurochirurgie, valoarea estimata, fara TVA, 231.800 de lei. Lotul 4 va fi pentru echipamente medicale pentru sala de operatii neurochirurgie, valoarea estimata, fara TVA, fiind de 13.826.000 si presupune achizitia de mese de operatie radiotransparente, electro-mecanice cu accesorii de chirurgie generala, lampi scialitice gama high. Data limita de depunere a ofertelor este 11 noiembrie 2019, ora 15:00.

Adauga un comentariu