Local

Investitii de 20 de milioane lei pentru drumurile nationale din Iasi

Publicat: 13 aug. 2015
1

Drumarii ieseni au lansat o noua procedura pentru o serie de lucrari derulate de reteaua de drumuri nationale din judet. Astfel, Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi va aloca peste 20 milioane de lei numai pentru sectoarele de drum din judet, scopul fiind acela de a executa covoare asfaltice pe anumite portiuni. Societatile interesate pot depune oferte pana la data de 31 august, zi in care va avea loc si deschiderea acestora.

„Este vorba de un acord cadru, care va fi incheiat cu un singur operator, durata acestuia fiind de 24 luni. Valoarea estimata fara TVA a contractului este de 21.989.381 lei, iar frecventa si valoarea contractelor ce urmeaza sa fie atribuite va fi de minim doua contracte subsecvente. Valoarea maxima estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 11.110.757 lei, suma ce nu include TVA. Contractul prevede incheierea unui acord-cadru pentru întretinere periodica multianuala – covoare asfaltice executate la cald pentru reteaua de drumuri nationale de pe raza Sectorului de Drumuri Nationale Iasi”, se arata in caietul de sarcini. Directia de Drumuri Regionale va aloca sume asemanatoare si pentru drumurile din judetele Suceava si Botosani pe care le are in administrare.

Comentarii
    • Mai ragalie( stii tu cine esti ) nu stii , ca doar esti din interior ( tai frunza la cani si ingurgitezi salariul de pomana ) ce inseamna proceduri ,termene,oferte,analize,contestatii etc?La mancat kkaa esti primul ,da la pus osul la treaba mai rar…

  • Poate ar trebui si specialistii de la drumuri judetene sa observe ca mai sunt si alte tipuri de lucrari de intertinere. Clasicele lor plombe ar trebui acoperite cu un covor bitumunos . E prea complicat , nu ? Covorul bituminos se poate masura : lungime , latime , grosime dar de pare ca asta mai mult incurca !

Adauga un comentariu