BZI LIVE

LIVE VIDEO – Investiții de aproximativ 1,5 miliarde de lei în dezvoltarea județului Iași. Marius Dangă, vicepreședintele Consiliului Județean Iași, prezintă proiectul bugetului general pe anul 2021 la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 15 apr. 2021

Vineri, 16 aprilie 2021, începând cu ora 14:00, invitat în studioul BZI LIVE este Marius Dangă, vincepreședintele Consiliului Județean Iași, pentru a prezenta proiectul bugetului general pe anul 2021. În județul Iași vor fi investiți 1,47 miliarde de lei, un procent ridicat fiind alocați secțiunii de dezvoltare. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre cele mai importante investiții care se vor regăsi în sectorul de sănătate, drumurile județene și parcurile industriale. În plus, vicepreședintele CJ va oferi detalii privind proiectul de modernizare al aeroportului, intenția reprezentanților județului fiind ca la finalul anului 2023 să fie inaugurat un nou aeroport care să creeze perspective de dezvoltare economică pentru regiunea noastră.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu