Eveniment-Social

Invitati de la Cambridge si Pisa la Zilele Universitatii Apollonia – VEZI PROGRAMUL MANIFESTARILOR

Publicat: 09 feb. 2012
1

Universitatea Apollonia din Iasi organizeaza, pana pe 9 martie, o serie de manifestari reunite sub titulatura „Zilele Universitatii„. La evenimente vor participa profesori universitari si experti din Romania, dar si de la universitatile din Pisa si din Napoli – Italia, Universitatea din Bochum – Germania, de la Universitatea din Cambrigde – Marea Britanie. „Cea de-a XXII-a editie a «Zilelor Universitatii Apollonia» se constituie intr-o frumoasa sarbatoare pentru studenti si cadre didactice, dar si intr-un prilej de a face dovada ca am evoluat, ca am parcurs un traseu ascendent pe linia educatiei, a instruirii si a cercetarii stiintifice”, a declarat presedintele de la Apollonia, prof. univ. dr. Vasile Burlui. Invitatul special este Inaltpreasfintitul (IPS) Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Ca în fiecare an de la înfiintarea institutiei, perioada de o luna cuprinsa între sarbatoarea Sfintei Apollonia, din ziua de 9 februarie, si sarbatoarea celor 40 de Mucenici din Sevastia, de pe 9 martie, reprezinta o suma de evenimente stiintifice, cultural-educative si sportive care se adreseaza atât studentilor si cadrelor didactice din universitate, cât si invitatilor acestora din Iasi, din tara si din strainatate.

Programul complet al manifestarilor poate fi consultat aici: www.univapollonia.ro.

INTRA DOAR PE SITE
Programul complet al manifestarilor poate fi consultat aici:
http://www.univapollonia.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=131:zilele-universitii-apollonia-ediia-a-xxii-a-&catid=35:evenimente-apollonia&Itemid=60.

Comentarii
  • Teapaaa..Ce Cambridge. poate sa dea studentii obligatoriu contra cost examen Cambridge, ca sa mai scoata jupanasu niste banuti de formol. In loc sa investiti in calitate investiti in minciuna.Rusine si pacat de parintii care platesc sa mentina fabrica asta in picioare

  • Si sexcurist si tepar,unul din cei mai mari pe care i-a dat Iasul, Burlui asta e o minune a naturii. Veniti la el si luati lumina, iar daca aveti bani va cumparati si o diploma de stomatolog/dentist

Adauga un comentariu