Actualitate

Invitatul Gabrielei Cristea a avut patru neveste, a aflat tarziu ca are un copil, iar acum isi cauta din nou jumatatea

Publicat: 29 mai 2018

Noua emisiune a Gabrielei Cristea a patruns in casele oamenilor cu o poveste de viata inedita, care a surprins-o pana si pe prezentatoare. Este vorba de Horia, un barbat trecut de prima tinerete care isi cauta jumatatea, dupa ce a avut nu mai putin de patru neveste.

Horia, un crai de moda veche, vrea ceva nou de la viata! Prezent in emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", barbatul vrea sa simta din nou fiorii dragostei. Desi a fost casatorit de patru ori, Horia nu a putut tine langa el pe niciuna dintre cele patru femei.

:Ma numesc Nicolae Horia, am 69 de ani, sunt arhitect si am fost casatorit de patru ori. Am crezut ca prima data este un esec, dar si a doua, si a treia, si a patra… Au fost casatorii care nu au mers grozav si am ramas prieteni. Viitoarea sotie as vrea sa fie o persoana mai apropiata de varsta mea, mai calma si intelegatoare, ca la varsta mea mai trebuie si intelegere, sa fie gospodina, o persoana cu simtul umorului, o fire deschisa si sa fie alaturi de mine si la bine si la rau, sa avem grija unul de altul.

Cu cea de-a doua sotie, am aflat, cand eram in Canada, ca am si un copil. Prima nevasta era din Iasi, o chema Monica. Am fost cu ea sase luni, era din Iasi si terminase facultatea. Ne vedeam cand ma duceam eu prin Iasi…Ne vedeam odata la o saptamana, la doua saptamani. I-am zis hai sa divortam, pentru ca mi-a zis ori ma mut eu la Iasi, ori ne despartim.

Cu cea de-a doua sotie, cu Gabriela, am fost impreuna, dar la un moment dat mi s-a oferit posibilitatea sa plec la niste rude in Elvetia, iar mai apoi am plecat in Canada. Ea mi-a zis ca nu vine, ca este prea departe. Am fost cu ea vreo doi ani si ceva, i-am zis sa vina in Canada, mi-a zis ca are in tara familia, ca nu stie limba engleza…Atunci cand am plecat, ea ramasese gravida, am aflat tarziu ca am un baiat, pe care l-am recunoscut, dar eram in Canada…

Nu am fost cand s-a nascut copilul, ea mi-a zis cand deja copilul era marisor, spunea ca vrea sa fie copilul pe numele ei. Cu cea de-a treia sotie, Horia a declarat ca a stat numai trei luni, iar cu cea de-a patra, femeie mai tanara decat el cu 20 de ani, barbatul a spus ca a fost impreuna extrem de putin.

Surpriza a facut ca in emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", prezentata de Gabriela Cristea, sa intre in legatura telefonica directa Gabriela, cea de-a doua sotie a lui Horia, care i-a facut barbatului cateva reprosuri.

"Ai aflat ca ai un copil si ce ai facut? Ai ramas in alte tari, sa te distrezi cu alte doamne si domnisoare. Crezi ca daca mi-ai trimit cate un pachet si un banut, asa se creste un copil?

Nu m-am recasatorit pentru ca mi-au ramas niste rani nevindecate, nu pot sa mai am incredere in barbati! Eu sunt din Bucuresti, sunt sotia numarul doi si locuiesc in Sectorul 1. Eu, sa vin acolo? Sa mai dau ochii cu acest om? Niciodata! Nu pot sa mai dau ochii cu acest om. Numai eu stiu cat m-am chinuit. Va rog, eu nu vreau sa mai vad acest om in fata mea", a spus Gabriela, cea de-a doua sotie a lui Horia.

Emisiunea "Te iubesc de nu te vezi" intra in casele oamenilor cu cele mai frumoase povesti de viata si de dragoste de luni pana sambata, de la ora 18.45.
Adauga un comentariu