National

Ioan Niculae: Ponta a dat o Hotarare de Guvern prin care pretul gazului va CRESTE cu 160%

Publicat: 03 apr. 2013

Omul de afaceri Ioan Niculae a vorbit la JOCURI DE PUTERE despre faptul ca Guvernul Romaniei favorizeaza firmele straine. El a aratat cum strainii primesc gaze mai ieftine.

Hotararea de Guvern a aparut in ianuarie 2013, acum doua luni. Noi am aflat pe la inceputul lunii martie. Nu am stiut de ea. Ne-am trezit brusc ca a crescut pretul la gaz. Am crezut ca e o nebunie a celor doi producatori, Hotararea ii obliga pe cei doi furnizori de gaze, Petrom si Romgaz, ca in fiecare luna sa creasca pretul la gaze. Este aberant. Din ianuarie pana acum, gazele interne au crescut cu 21%”, a declarat Niculae.

Omul de afaceri a aratat ca in aceste conditii pretul la gaz va ajunge, intr-un an de zile, la o crestere de 160%.

„Daca crestem gazul romanesc cu 160%, de la 484 de lei la 1261 de lei, intr-un an de zile, nu mai exista nimic in Romania, bate vantul peste tot. Ne trebuie un cimitir. Exista un interes major ca, omorand aceste industrii, consumul Romaniei sa fie la nivel sau chiar mai jos decat productia Romaniei si gazul sa se exporte”, a spus Niculae la realitatea.netloading...

Comentarii
  • Daca e asa cum spune Ioan Niculae se explica obsesia lui Ponta si alalalt sa-l dea jos pe Basescu.Se poate ca acesta sa fie in calea golaniilor pregatite de USL-isti.Vin vremuri grele si pentru noi dar mai ales pt „conducatori”

Adauga un comentariu