Eveniment-Social

Ioan Prisecaru tine cu „dintii” de functia de conducere de la Prest Serv Apa. Nu se reuseste nici acum schimbarea lui – FOTO

Publicat: 03 dec. 2014

Directorul de la Prest Serv Apa Pascani, Ioan Prisecaru, ramane deocamdata in functia de conducere a unitatii de apa si canalizare. Cei din conducerea Consiliului de Administratie a dat peste contractul de munca al lui Prisecaru in care este stipulat faptul ca este incheiat pe perioada nedeterminata la fel ca si contractul de management. Cele doua acte au fost semnate de catre fostul primar al municipiului Pascani, penelistul Grigore Craciunescu. Interesant este faptul ca fostul edil sef il acuza pe Prisecaru de coruptie si spunea ca ar fi membru PSD care prin unitatea apa ar furniza bani organizatiei locale. Culmea este ca ceva s-a petrecut in vechea administratie de s-a ales cu un asemenea contract ce-i ofera siguranta si stabilitate pe functie lui Prisecaru. Intelegerea dintre Ioan Prisecaru si Grigore Craciunescu ramane o enigma. Cei din Primarie spun ca puntea de legatura dintre cei doi ar fi fost actualul secretar Mircea Zuzan, un aparator vehement al lui Prisecaru. Increngatura dintre cei doi este veche, de pe timpul fostului primar Neculai Ratoi.

In sedinta de marti al Consiliului de Administratie de la Prest Serv Apa s-a incercat sa se schimbe actualul director cu Aristotel Katighera, cel care a castigat recent concursul pentru functia de director al societatii. Atunci, s-a constatat ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple din punct de vedere legal. Astfel ca acum se cauta solutii pentru schimbarea conducerii tot prin respectarea legii.
Cel mai probabil se va veni cu un raport in fata consilierilor locali in care se va arata ca Ioan Prisecaru nu a avut indicatori de performanta prin contractul de management detinut si astfel va fi schimbat.

Viceprimarul Axinte: „Este o increngatura de banditi la serviciul de apa, servicii si Consiliu Local”

Declaratii grave venite din partea viceprimarului municipiului Pascani vizavi de problemele cu care se confrunta cei de la conducerea Primariei cu serviciile din subordine si cu secretarul Mircea Zuzan. Edilul a comentat problema aparuta recent la Prest Serv Apa unde Ioan Prisecaru ramane pe functie fiind aparat de unele artificii juridice, in care este suspectat ca ar fi participat si secretarul Primariei, juristul Mircea Zuzan.

„Prisecaru a facut acele contracte pe perioada nedeterminata cu sprijinul secretarului Mircea Zuzan. El a fost capul juridic acolo. Nici macar nu a instiintat Consiliul Local atunci cand s-a organizat concursul, ca este de datoria lui, de contractele pe care le detine Ioan Prisecaru la Prest Serv Apa. Isi bate joc de Consiliu Local, de populatie, de un oras intreg. Este o increngatura de banditi la serviciul de apa, servicii si Consiliul Local, de care cu greu poti scapa. Au fost invatati sa acapareze totul si sa blocheze pe oricine incearca sa faca ceva pentru acest municipiu”, a declarat viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte.

Nu este pentru prima data cand viceprimarul il acuza de multe nereguli pe juristul Mircea Zuzan. Razboiul dintre cei doi a inceput de cand conducerea Primariei s-a izbit intr-o serie de blocaje juridice in diferite proiecte pe care le întreprindea.loading...

Adauga un comentariu