National

Ioana Dichiseanu, prima reactie dupa divort. Incredibil ce poate sa spuna despre fostul sau sot!

Publicat: 03 nov. 2014
1

Ioana Dichiseanu a divortat recent de sotul sau grec, Ilias Makou, dupa 6 ani ce casnicie. Se pare ca lucrurile intre cei doi nu mai mergeau de ceva vreme, iar Ioana nu mai vrea sa auda deloc de fostul sau sot.

Aceasta a declarat recent ca nu vrea sa mai aiba nicio legatura cu fostul sau sot, asa ca imediat dupa incheierea casatoriei fiecare isi va vedea de drumul sau.

Citeste si Divortul care zguduie din temelii showbizul romanesc. “Am ajuns la capatul drumului”

„Sunt foarte bine, sunt fericita, nu am motive de tristete. Am divortat, dar asta nu este un capat de tara, efectiv nu a fost omul potrivit si era o decizie ce trebuia luata. Eu acum stau la mama, insa ma voi muta iar in casa tatalui meu, atunci cand va pleca Ilias.

Citeste si Fiica lui Ion Dichiseanu aproape si-a pierdut auzul dupa un diagnostic gresit

A spus ca va pleca in Grecia, dar nu si cand. Oricum, nu am ramas prieteni ca sa-i cer detalii. E absurd sa ramai prieten si sa te suni de Sarbatori sa-ti urezi nu stiu ce. Relatia si casnicia noastra s-au terminat, asa ca nu are rost sa pastram legatura.

Citeste si Ion Dichiseanu, TEPUIT cu 35.000 de euro!

Cred in casatorie, e absurd sa-mi pierd increderea doar pentru ca nu am gasit omul potrivit si am divortat. Nu m-am gandit daca voi mai imbraca rochia de mireasa, nu am ajuns atat de departe, dar cred ca da. De ce nu?”, ne-a mai spus tanara.

Adauga un comentariu