Actualitate

Ioana Filimon, invinsa la duel. ‹‹Miss Romania›› a parasit Ferma

Publicat: 17 mai 2019
17

Ioana Filimon a facut tot posibilul sa castige premiul cel mare de 50.000 de euro de la "Ferma", insa norocul nu a fost de partea ei, nici acum, cand a intrat pentru a doua oara in competitie. In editia de joi, 16 mai 2019, Ioana Filimon s-a duelat cu Diana Belbita si a pierdut, parasind competitia. "A fost o onoare sa fiu aici si sa va cunosc", a spus Ioana Filimon la finalul duelului cu Diana Belbita.

Ioana Filimon si Diana Belbita s-au luptat in arena de duel pentru a-si asigura un loc in semifinala, alaturi de Zmarandescu, Morosanu, Marius Craciun si cei doi banditi, Florin Pastrama si Otniela.

"Mi-as fi dorit sa ramana Ioana. Ioana a avut cinci dueluri de eliminare, iar Belbita a avut doua", a comentat Florin Pastrama dupa duelul celor doua. "Este o victorie de adevarat campion, s-a bucurat in liniste. Ioana e prima concurenta care pleaca cu zambetul pe buze", a spus Catalin Zmarandescu.

Dupa 16 saptamani de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmarandescu si Morosanu au intrat in razboi deschis cu Otniela, spunandu-i: "Esti cel mai lenes fermier".

Adauga un comentariu