Din lumea filmului

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol! Ce a mai patit actrita

Publicat: 07 iul. 2019
3

Dupa divortul de sotul ei, cu care a format un cuplu timp de 12 ani, actrita a aflat un adevar crunt. Prietenii ei au parasit-o in ultima perioada.

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol. Actrita a marturisit ca, de cand a terminat relatia cu sotul ei, care scartaia de cateva luni bune, prietenii ei s-au ‘cernut’. Actrita sustine ca acum vede cine a fost cu adevarat alaturi de ea, in toti acesti ani.

Dupa divortul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina a fost cautata mai rar de prietenii ei. Cei cu care obisnuia sa iasa in ultimii ani, alaturi de sotul ei sau singura, se sustrag usor. Se pare ca actrita e suparata ca a aflat, cu adevarat, cine sunt oamenii de langa ea.

Acum, Ioana e cautata de vechii ei prieteni din facultate. Vedeta sustine ca nu se astepta la acest lucru, dar asta e cursul vietii. Actrita a marturisit pe blogul ei prin ce situatie dificila trece acum.

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol
„Este usor sa fii un prieten bun atunci cand viata merge ca pe roate, cand viata reala este aproape la fel de minunata pe cat o aratam pe Instagram sau Facebook. Vacante, cadouri, iesiri romantice, poze de familie cu gura pana la urechi… hmmm… adevarate sau nu ele ne fac sa credem ca viata noastra este perfecta si atunci suntem prietenii perfecti.

Si deodata ceva se strica, unul dintre noi divorteaza… Atunci sita cerne si raman doar cei care sunt prieteni cu adevarat. Mie mi se intampla asta acum. Este extraordinar va spun. Incep sa dispara anumiti prieteni insa apar cei pe care ii aveai inainte de casatorie, cei cu care ai baut in facultate sau cu care te aveai bine pe la filmari pana sa apara EL.

Cei care apar atunci cand viata ta devine dezordonata, cand nu ne mai putem permite sa iesim ca inainte, acestia sunt prietenii adevarati. Poate nu au timp intotdeauna sa te vada, insa pentru o conversatie incurajatoare pe whatapp sunt intotdeauna disponibili.

Parca simt cand iti este rau si atunci suna sau iti trimit un gif vesel care sã te scoata din starea de rahat in care erai. Si nu te judeca, dar nici nu mint. Nu sunt minciuni intre voi.Poti sa le spui orice despre tine si ei iti vor spune ca nu esti nici prima si nici ultima care face asta”, a scris actrita.

Ioana Ginghina, sustinuta moral de prieteni virtuali

„Si am mai descoperit ceva acum de curand. Prietenii virtuali, prieteni pe care nu i-ai intalnit niciodata sau maxim de doua ori in viata ta. Si ei sunt extrem de importanti, pentru ca fiecare vorba buna sau experienta impartasita, te ajuta sa stii ca nu esti singura care trece prin asta, ca exista viata si dupa divort, chiar una mai buna. Imi face bine sa aud ca ”totul o sa fie bine”.

Viata uneori nu este cel mai prietenos loc in care ai vrea sa fii. Uneori este un foc mic, usor de stins si alteori este un infern care are nevoie de un camion cu pompieri. Si chiar daca si reusit sa stingi focul, raman ranile care au nevoie sa se cicatrizeze si apoi sa se vindece. De aceea ai nevoie de prieteni si de familie. Nu trebuie sa te vindeci singur, trebuie sa accepti ajutor.

Sunt prieteni care, desi viata lor este la fel de agitata ca si a ta, gasesc o cale sa apara. Si fac toate greutatile si crizele, indiferent cat de mari sau mici sunt, mai tolerante. Viata mea nu mai este stralucitoare, nu mai este ca pe Facebook si multumesc mult prietenilor, oamenilor din viata mea,care ma ajuta sa trec mai usor peste asta”, a incheiat ea.

Adauga un comentariu