Din lumea filmului

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit? Vecinii spun ca nu mai locuiesc impreuna

Publicat: 23 mai 2019
3

Un alt cuplu solid din showbizul autohton s-a destramat? Desi pareau de nedespartit, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol traverseaza in prezent o perioada dificila in viata lor de cuplu, idee care se desprinde si din mesajele pe care actrita le publica pe blogul personal. „Nu e totul roz”, a confirmat aceasta, intrebata de presa in ce stadiu se afla casnicia sa. Iata declaratiile!

Ioana Ginghina a publicat un mesaj pe blogul personal, care le-a dat serios de gandit admiratorilor sai. Vedeta vorbeste despre faptul ca a primit de la viata „o lectie destul de dura”, explicand ca nu a stiut „pe ce drum sa o apuce” si ca a facut o greseala, pe care insa nu o mentioneaza. Sa se fi despartit actrita de sotul ei, Alexandru Papadopol, dupa 12 ani de mariaj? Iata randurile scrise de vedeta! 

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit?

„Cumva, desi eram un om destul de recunoscator, a trebuit sa primesc o lectie destul de dura, ca sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte. (…) Cumva e clar ca am gresit si la forma, si la fond, insa e frustrant ca inca nu stii ce trebuia sa faci (nu ca asta mai conteaza), pe ce drum sa o apuci acum. Si atunci, in aceasta lume noua, nesigura, o iei incet, cu pasi marunti si incepi sa te bucuri de lucrurile marunte. Incepi sa te bucuri ca ai dormit fara intrerupere 6 ore, ca ai reusit sa iesi din casa si sa zambesti fara sa te prefaci, ca Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale”, a scris aceasta pe blog, lasand sa se inteleaga faptul ca se confrunta cu o problema in viata personala. 

Contactata de Libertatea, actrita s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar ma abtin de la orice comentariu”, fara sa clarifice prea mult situatia. Totusi, se pare ca, in cele din urma, vecinii celor doi si un apropiat al cuplului au fost cei care au facut „lumina” cu privire la situatia in care acestia se afla. Potrivit acestora, sotii nici macar nu mai locuiesc impreuna de ceva vreme. Mai mult decat atat, certurile acestora ar fi fost atat de grave incat la casa lor ar fi ajuns si politia. 

„La casa lor a ajuns politia, au avut un scandal chiar de fata cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai vazut pe Papadopol in zona, a plecat de acasa”, a povestit un vecin pentru sursa anterior metionata. Totusi, momentan cei doi nu au depus actele de divort, iar Ioana, contactata de presa, s-a abtinut sa ofere mai multe detalii in acest sens, insa a dat de inteles ca lucrurile nu sunt deloc bune intre ea si partenerul ei de viata. 

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au cunoscut in 2004, cand au fost distribuiti in prima telenovela a postului Acasa TV, „Numai iubirea”. S-au casatorit in 2007, iar din povestea lor de iubire a rezultat o fetita, Ruxandra Ioana, in varsta de 11 ani. Se pare ca situatia nu era buna in cuplu de ceva vreme, daca luam in considerare mesajele „ciudate” pe care Ioana Ginghina le publica pe blog inca de acum un an! 

Adauga un comentariu