Din lumea filmului

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au impacat!

Publicat: 16 sept. 2019

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu s-au despartit cu scandal si nu au facut acuzatii in presa, desi divortul lor a tinut primele pagini ale presei. Acum, cei doi parinti ai lui Ruxi, au o relatie buna de dragul ei.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat recent, dupa ce si-au petrecut ultimele luni locuind separat. De-a lungul timpului s-a spus de mai multe ori ca cei doi ar fi la un pas de despartire, nu au existat niciodata indicii care sa arate cat de grave erau lucrurile intre ei, de fapt. Desi multe persoane se asteptau ca ei sa mai dea o sansa mariajului lor, pe data de 19 iunie ei s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divort si a vorbi despre cateva dintre detaliile legate de custodie si partaj.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, din nou impreuna

Daca atunci cand s-au intalnit la notar pentru a divorta, Ioana Ginghina a declarat ca nu-l mai vazuse de ceva vreme pe Alexandru Papadopol, acum lucrurile par sa fi luat o intorsatura pozitiva.

Cei doi soti au pastrat o relatie buna de dragul fiicei lor, vorbesc apropae zilnic si au sarbatorit ziua de nastere a lui Ruxi alaturi de familie si prieteni, inainte de a o scoate amandoi in oras pe fetita.

„Am sarbatorit ziua Ruxandrei acasa la noi, cu familia, prieteni si colegi de-ai ei. Au fost si mama, sora mea cu fiica ei, cumnata si bunicul din partea lui Alexandru. Si Alexandru, bineinteles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am facut tatuaje cu henna si codite colorate si am avut si animatori. Si duminica am iesit in oras toti trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adica nu mai am nicio problema sa-l vad pe Alexandru sau sa comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatal copilului meu si imi doresc ca Ruxi sa fi fericita”, a declarat Ioana Ginghina pentru viva.ro.
 loading...

Adauga un comentariu