Din lumea filmului

Ioana Ginghina, sunata de Alexandru Papadopol de ziua ei

Publicat: 01 oct. 2019

Ioana Ginghina invata sa treaca peste divortul de Alexandru Papadopol. Actorul a reusit sa o surprinda din nou pe Ioana, dupa ce i-a spus un lucru de-a dreptul nesteptat.

Ioana Ginghina a sarbatorit ziua de nastete la Roma, alaturi de o buna prietena, iar la intoarcerea in tara, aceasta a fost sunata de Alexandru Papadopol si a avut o surpriza de proportii atunci cand a aflat ce vrea de la ea.

„Am facut 43 de ani si am vrut sa petrec singura cu o prietena. M-am plimbat toata ziua prin Roma, am primit un colier de la prietena mea”, a declarat Ioana Ginghina pentru click.ro.

Cand a ajuns in Romania, in loc sa o felicite cu ocazia zilei de nastere, Alexandru Papadopol a sunat-o pentru a-i interzice sa-i mai foloseasca numele:

„Si acum cum o sa-i spun: el?!”, s-a intrebat actrita.

Ioana Ginghina, pregatita sa imbrace din nou rochia de mireasa

Ioana Ginghina si-a revenit spectaculos dupa divort. Si-a pus botox, a slabit cateva kilograme si are mai multa grija de ea. In plus, nu exclude nici o alta casnicie.

„Am si eu acum timp pentru mine, merg la sport, la salon, fac yoga, plus ca am mers vara asta in multe vacante. In curand plec si la Londra”, a mai martirisit actrita care nu si-a pierdut increderea in institutia casatoriei.

„Ma marit si a treia oara. Nu stau asa nemaritata. Pana la 45 de ani mai stau atat”, a mai declarat ea.loading...

Adauga un comentariu