Din lumea filmului

Ioana Ginghina vrea sa se recasatoreasca: „Chiar daca am esuat de doua ori 

Publicat: 26 aug. 2019

Dupa divortul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina se gandeste sa se recasatoreasca. Actrita nu exclude posibilitatea de a ajunge, din nou, in fata altarului.

Pareau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc, iar vestea ca s-au despartit dupa 12 ani de casnicie a socat pe toata lumea. Pe 20 iunie, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au semnat actele de divort, pe cale amiabila, la notar. Iar, acum, fiecare isi vede mai departe de viata lui.

In ciuda faptului ca a trecut prin doua casnicii esuate, Ioana Ginghina nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oara in fata altarului.

„Da, asa e, divortul a fost intens, m-a zdruncinat rau si am trecut prin umilinte greu de imaginat, dar cum pot arata ca mi-am invatat lectia, decat printr-o alta casatorie? Chiar daca am esuat de doua ori nu inseamna ca nu voi reusi a treia oara. Poate ca atunci voi intalni marea dragoste si atunci va fi pana la adanci batraneti. In primul rand ca altfel te casatoresti la 20, altfel la 30 si altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghina, pe blogul sau personal.

Ioana Ginghina a mai fost maritata o data

Ioana Ginghina a facut, recent, o dezvaluire de senzatie. Actrita a mai fost casatorita o data, inainte de a deveni sotia lui Alexandru Papadopol. Ar fi fost vorba despre o casatorie in ”viteza maxima”, cu taxa de urgenta platita fiindca viitorul sot pleca in strainatate. 

„Putina lume stie ca eu am mai fost maritata o data, inainte de Alexandru, la 21 de ani. Si-atunci, cu Alexandru n-am mai fost asa disperata sa ma marit, dar el a zis sa ne casatorim. Nu cred ca aveam o saptamana sau doua de relatie. A fost o nebunie si am zis «OK, hai sa ne casatorim!». Mi s-a parut comic! Am depus acte, am platit taxa de urgenta pe motiv ca pleaca el in strainatate si asa a fost. Dupa o saptamana ne-am casatorit. Era bine daca mai stateam cateva zile impreuna ca poate nu se ajungea aici!’, a mai spus Ioana Ginghina.loading...

Adauga un comentariu