Cancan

Ioana Simion a vorbit despre situaţia financiară a lui Ilie Năstase. S-a spus că sportivul a vândut casa ca să-i ia maşina. Care este adevărul

Publicat: 30 oct. 2020
ilie nastase si ioana simion
Ioana Simion a vorbit despre situaţia financiară a lui Ilie Năstase. Aceasta a spus ca Ilie Nastase sta foarte bine la capitolul avere

După ce s-a vehiculat în presă că Ilie Năstase ar fi vândut casă ca să-i cumpere maşină soţiei sale, Ioana Simion a vorbit despre situaţia financiară a lui Ilie Năstase. Ea dezminte aceste acuzaţii şi spune că nimic nu este adevărat. Mai mult decât atât, Ioana Simion spune că situaţia financiară a lui Ilie Năstase este una foarte bună.

Ioana Simion a vorbit despre situaţia financiară a lui Ilie Năstase

Ioana Simion a făcut declaraţii după ce s-a spus că soţul său, Ilie Năstase, ar fi vândut vila ca să-i cumpere o maşină de lux.

În luna septembrie, Ioana Simion a primit un cadou în avans cu ocazia zilei sale de naştere. Ilie Năstase, soţul său, i-a cumpărat o maşină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la renumită firma Bentley – Continental GT Sport, cu două uşi. S-a spus că Ilie Năstase şi-ar fi vândut casă ca să-i cumpere consoartei sale maşina de lux. Ioana Simion a ţinut să lămurească situaţia.

„Sub nicio formă nu este adevărat ce scrie în presă. Nu are legătură maşina cu vânzarea casei. Maşina a fost cadou de ziua mea. Chiar am rămas şi eu surprinsă când am citit. Avem unde să stăm când venim în Capitala”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ioana Simion a comentat şi despre situaţia financiară a partenerului ei de viaţă.

„Sta destul de bine pe plan financiar, dar nu este cazul să dau eu detalii de genul. Maşina a fost făcută cadou, nu are nicio legătură cu casa”, a mai spus ea.

Ilie Năstase şi Ioana Simion au făcut nunta în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase şi partenera sa de viaţă, Ioana Simion, i-au avut naşi pe fostul fotbalist Ciprian Marica şi partenera lui de viaţă, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ţinut la un restaurant de fâţe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ciprian Marica administrează plajă Caelia din Mamaia, care are o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Ilie Năstase se afla la a 5-a căsătorie. La 72 de ani, fostul mare tenismen roman se poate lăuda cu un palmares incredibil la capitolul cuceriri.

Ilie Năstase s-a căsătorit în anul 1971 cu Dominique Grazia, iar aceasta a fost prima mare iubire a fostului mare tenismen. Ilie Năstase are un copil cu ea, pe Nathalie Năstase. Mariajul celor doi a ţinut numai 10 ani, iar în anul 1982 şi-au spus adio. Dominique Grazia era, la vremea respectivă, un fotomodel belgian extrem de cunoscut, scrie spynews.ro.

În anul 1984, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, alături de care a mai făcut doi copii: pe Nicholas Năstase şi Charlotte Năstase. Mariajul celor doi a durat doar până în anul 2002.

În anul 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodoesescu, alături de care a făcut şi un copil, pe Emma Alexandra Năstase. Au stat imareuna timp de şase ani.

Ultima soţie înainte de Ioana a fost Brigitte Sfat, cei doi fiind căsătoriţi între 2013 şi 2018.

Comentarii
  • Cu ce te-ar putea avea la mana unul ca Nastase sa stai cu asa specimen, tu, o femeie atat de tanara si de frumoasa(natural)? Parerea mea e ca doamna stie ca Nastase e batran si mai rezista putin ca sa ii ramana averea dupa moarte. Va dati seama ca asta la varsta ei daca ii ramane de la Nastase avere si-a asigurat viitorul si nu mai munceste o zi din viata ei? Totul e o „vanzare” de suflet pentru asigurarea viitorului. Sa-mi spuna mie cineva ca e mare iubire. Cum poti iubi unul de varsta bunicului tau, agresiv verbal si insurat a patra oara si divortat pe acelasi motiv: violenta verbala, jignirile si lipsa bunului simt??

Adauga un comentariu